Min senaste inspiration | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Min senaste inspiration

Fin lördag vännen ❤️

Här startade vi dagen tidigt och med lillan, slog på Husdrömmar och satte på ett gäng koppar kaffe.. Sömnen blir bättre även om mornarna är tidiga och jag känner mig ändå utvilad. Åkte iväg för ett pass på gymmet, så skönt! Vädret är så grått och trist, så vi myser inne resten av dagen. Mannens bror med familj kommer över snart och ikväll lagar vi räktaco tillsammans, kollar mellon och spelar spel.. Perfekt en dag som denna.

Här kommer mina senaste sparade bilder på Pinterest. Blir lycklig av att ge mig tid att leta och känna inspiration ❣️

Önskar dig den finaste lördagen,

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats