nadjamayr

Nadja Mayr

MIN vecka, dagens och måndagspepp

(Inlägget innehåller annonslänkar)

God morgon vackra du <3

Måndag och jag har aldrig känt mig så peppad på en ny vecka, den här veckan är min. Äntligen jobbar jag bara hemifrån och kan göra allt det där jag längtat efter, inte hunnit med, behöver göra och samtidigt få komma in i ett lugnt och låta kroppen tanka energi. Allting har verkligen gått i ett innan, hela graviditeten har gått såå fort och jag har jobbar extremt mycket. Men denna vecka har jag saker inbokade varje dag för MIG, saker som är bra för själen eller hälsan. Det känns underbart. Jag ska också förbereda det sista inför bebis, så att vi är helt redo.

Jag ska hämta Hollie tidigt och bara jobba under dagarna så att helger och kvällar kan få vara lediga. Det är ju bara några veckor nu innan lillasyster kommer och då kommer inte samma tid finnas längre. Så nu ska jag njuta, njuta av att ha tiden, njuta av längtan och all inspiration just nu.

Det är faktiskt ett fint tips tycker jag, att ha som vana att planera in några saker i veckan för dig när du fyller din kalender, det behöver inte vara något stort, en promenad, en middag med vänner, yoga, ett litet projekt du tycker är mysigt att fixa med eller liknande..

Älskar att måndagar får vara en dag för nystart och planering. Älskar att få börja dagen med tända ljus och en kopp kaffe i mitt lilla hemmakontor. Har planerat veckan med jobb och saker att längta till, nu ska veckans kost planeras, sen ska jag ta tag i min mejl och förbereda lite inlägg..

Mysig outfit när jag ska jobba hemifrån..

Gravidleggings från HM, bas t-shirt och mysigaste stickade tröjan från Gina tricot. Blev helt kär i denna, så himla mysig och kommer vara perfekt att amma i 🙂 Om jag köper plagg nu så tätt inpå förlossningen så vill jag att de ska funka även efter magen och de får gärna vara amningsvänliga 🙂

Önskar dig en fin start på veckan, 

KRAMAR 
N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats