nadjamayr

Nadja Mayr

Mina 10 sminkfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon vackra 

Igår var en tuff dag med timmar på akuten med Nora som fått öroninflamation som spruckit, ännu en medicin man ska få i dom och allmänt less bara på att vi är dåliga här hemma. Känner mig så liten när mina små inte mår bra. Det går lixom inte att väja sig mot de jobbiga känslorna. Men hennes smärta har ju släppt nu så nu hoppas jag att vi snart är friska allihopa.

Kvällen avslutades med favorit chokladen och ett glas rött, kände att det var en sån kväll och att jag var värd det 🙂 Så nu hoppas jag på en bättre onsdag!

Fått så mycket frågor om vilket smink jag använder så nu kommer äntligen ett inlägg om det. Här är alla mina favoriter just nu som jag alltid använder, när jag sminkar mig vill säga, går nog osminkad oftare än sminkad! Gillar det naturliga och tycker dessa produkter  ger den känslan, lyster och fräscht.

Just nu Kicks egna brun utan sol, använder den i ansiktet och på kroppen, mascara från Yves Rocher och concealer från Bareminerals.  Använder detta rouge från EstelleThild, har två nyanser men just nu använder jag denna , älskar att de är ekologiska. 

 

Älskar mitt solpuder från EstelleThild, älskar de märket över lag. Detta kan jag inte vara utan, sååå himla fin färg, älskar!!

För lyster använder jag just nu Glow mon amour från Loreal , den ger en naturlig lyster och är så himla fin att ha högst upp på kinbenen eller blanda några droppar i sin Foundation/kräm. Den är berikad med kokosolja och känns skön på huden. Kompletterar med denna underbara highligher från Yves Rocher, har den under ögonbrynen, framme vid ögat och precis över överläppen..också så fin och älskar att den är tvådelad så att man kan använda lite olika toner på olika ställen och beroende på hur mycket färg man själv har.

Jag använder aldrig foundation, det passar inte mig tycker jag och har lite svårt för känslan, känner mig alltid för sminkad.. men denna BB Cream från Kicks älskar jag, jämnar ut och ger en så fin nyans och lyster. Dessutom innehåller den SPF 15 vilket är ett plus.

Jag gillar nude på läpparna till vardags, denna  (färgen summer eve)är den jag har just nu, den är skön på läpparna men är alltid på jakt efter nya fina nyanser.. Läppglanset från EstelleThild är också en favorit. Älskar det då de både är himla fint och vårdar läpparna.

Hoppas du fick lite inspiration och att vi båda får en fin lillördag,

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats