nadjamayr

Nadja Mayr

Mina bästa brun-utan-sol tips <3

(inlägget innehåller annonslänkar, Lyko)

Hej vännen,

De senaste åren har jag blivit extremt noga med solning, jag smörjer mig alltid med hög faktor och är livrädd för att bränna mig.. Det känns sjukt viktigt att skydda sig mot solen. Samtidigt älskar jag att ha färg, går gärna osminkad men med en fin bränna, tycker det är så fräscht, det piggar upp 🙂

 

Jag gillar ju spraytan, tycker att det sitter super bra och är smidigt, går då alltid till Linda hos Missfancy (kan varmt rekomendera) men det är något jag unnar mig någon gång då och då bara..

 

 

Däremellan gillar jag att använda BUS. Testat en hel del men dessa tre är mina favoriter.. 

St. Tropez i färgen medium eller dark, riktigt fin färg och så enkel att applicera. En favorit jag kört i flera år, använder även i ansiktet. Denna kan du fylla på varje eller varannan dag efter behov och den blir aldrig fläckig. Kladdar inte så du kan använda den när som helst, låt verka minst 4 timmar, gärna mer, innan du duschar av den. HÄR . Finns även i dark HÄR

Loving tan, torkar direkt och kan duschas av redan efter två timmar.. Luktar ingenting..bara använt denna två gånger så vågar inte lova lika mycket men hittills känns den väldigt bra. Färgen håller längre tycker jag men den är lite svårare att applicera, HÄR

 

 

Dove derma spa, medium to dark. Denna hudlotion ger en lätt brun utan sol effekt och smörjs in varje dag, den är perfekt att ha emellan för att hålla brännan fin tycker jag, dessutom har den ett lätt skimmer vilket är så fint. Enkel att applicera och blir inte ojämn då den gradvis bygger upp en färg. HÄR Just nu endast 59:-

 

 

St Tropez appliceringshandske är den bästa och jag använder den till båda Bus mousserna. HÄR 59:-

 

 

Mina tips:

Skrubba gärna hyn dagen innan och smörj in den. Applicerar på ren och torr hy, använd handsken för ett jämnt resultat. Återfukta torra partier så som armbågar, knän, fötter och händer innan användning. Låt torka någon minut innan du klär på dig.. Drick mycket vatten och återfukta huden 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marielle

    Tack för tips! Du ser alltid så gyllenbrun ut och jag själv skulle vilja få lite färg tills semestern.
    Jag tänker lika som du kring att skydda mig och har alltid SPF30, därför tar det ett tag innan jag får färg så använder gärna BUS för att bygga upp. Dessvärre upplever jag ofta att det blir så fläckigt i lakanen och att det syns alldeles för tydligt på mig vart jag smort in mig även om jag alltid skrubbar mig, smörjer in mig innan etc. Har hittills testat Åhlens egna och den Dove du tipsar om, däremot har jag inte testat St. Tropez och funderar på att beställa hem. Är den klart bättre än Dove´s eller vad har du för tips och förslag?

    Önskar dig en fin vecka!

  2. Madeleine Hardestam

    Du inspirerar och jag älskar dina tips! Speciellt som småbarnsmamma med en till påväg. Tänker nästan aldrig på mig själv längre. Men det här ska jag definitivt testa 😍 Har du tips på gravidkläder? Byxor & toppar/tröjor helst. Massa kärlek till dig 💗

stats