Mina favoriter till håret och den beiga tonen | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Mina favoriter till håret och den beiga tonen

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgonen fina 💕

Jag har lyxen att ha världens bästa frisör till granne.. Rebecca på Salong Willarp. Alla där ä verkligen duktiga så tips om ni letar frisör söder om stan. Hon har iaf äntligen lärt mig att locka håret, haha ska visa er någon dag om det är flera som tycket det är lika svårt att få till som jag.. Men hon har också hjälpt mig att hitta helt rätt produkter för mitt hår, vilket jag är såååå glad över. Hon är även personen bakom min magiska färg, så kär i den. Riktigt beige och precis lagom varm, love it! Dessutom är hon fotograf (har tagit bilden nedan) och en underbar person..

Nu till produkterna..

Tvättar mitt hår 2-3 gånger i veckan. Då börjar jag med detta detox schampoo, sååå bra! Sen tar jag mitt vanliga schampoo. Första steget sa hon var att alltid tvätta håret två gånger.

En gång i veckan gör jag en fuktinpackning (se bild, köpt hos Salong Willarp), det brukar bli på söndagar, bra uppladdning på veckan att ta hand om mig själv lite extra tycker jag.

Och en gång i veckan använder jag denna beiga inpackning som ger håret världens finaste ton, denna produkt är jag sååå kär i. Håret blir magiskt fint efter att ha amvänt denna. Brukar använda den på torsdagkväll så känner man sig extra fin till helgen. Passar även på att använda lite Cocoa Brown då. Lite solkysst hy och beige ton i håret piggar ju upp vem som helst. 😉

Förutom dessa produkter använder jag torrschampo, saltvattenspray, hårparfym och när jag lockar håret detta dry powder.

Klicka gärna på hjärtat om ni gillar denna typ av skönhetstips
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia

  Vill gärna ha tips hur man får såna perfekta lockar 😊 När jag försöker när håret har den längd som ditt har så blir det lixom för mycket “lock”.

 2. Ylva

  Tycker du att Detoxschampot är effektivt mot fett hår? Har varit sugen på att testa det ett tag då mitt hår blir fett väldigt snabbt och egentligen skulle behöva en daglig tvätt. Har testat massor med olika schampon och också att hålla uppe länge mellan hårtvättarna för att “vänja av” men tycker inte något fungerar.

 3. Emma

  Är också blond och vill ändra tonen lite på min färg. dock är jag gravid nu och vet inte hur mycket jag vågar göra därför. Har inte vågat färga utväxten på hela graviditeten hittills. Är i vecka 17 nu. försökt läsa mig till vad som är rekommenderat men tycker att det står så luddiga svar.
  hur tänkte och gjorde du med hårfärgning och olika hårprodukter under din graviditet?
  :):)

Annons
stats