Mina fyra favoriter till håret i sommar | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Mina fyra favoriter till håret i sommar

Inlägget innehåller annonslänkar

Svensk sommar just nu, hur magiskt? Ligger faktiskt och njuter i solstolen just nu medan tjejerna sover efter en morgon på stranden. Ljuvligt! Tänk som man tog stunder som dessa för givet förut.. Ett tips är att sätta i en hårinpackning och låta den sitta i medan man ändå ligger i solen, gör det alltid när jag är utomlands också. Fick tipset av en makeup tjej när vi var på en plåtning i Spanien.

Tänkte passa på att tipsa om mina favoriter till håret i sommar, älskar dom och använder dom varje dag. De doftar dessutom magiskt vilket jag är så svag för!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats