nadjamayr

Nadja Mayr

Mina topp 5 skönhetsfavoriter

Hej fina ni,

Startade den dag som många andra på gymmet, bästa starten och sättet att tanka energi, nu blir det jobb och sen hem och ta igen massa mys med min mini.

Tänkte visa er 5 skönhetsfavoriter som jag inte kan vara utan.. Som jag älskat länge och som är något jag tycker alla fantastiska mammor borde unna sig. Lyster, naturlig hudvård, solkysst hy, favoritfärgen på läpparna och lite mascara. Naturligt, fräscht och lyxiga produkter.

  • Nuxe guldolja , lyxigaste och finaste produkten som finns. Hyn får så fin lyster och guldskimmer. Magisk!
  • Nuxe hudvård, ett av mina absoluta favorit märken, både peeling, rengöring och kräm är sååååå bra! Skulle gärna haft hela serien. På bilden ser ni ansiktsskrubben, ljuvlig och jag använder den minst en gång i veckan.
  • MAC Lipstick, så bra läppstift till bra pris dessutom om man jämför men likvärdiga, färgen heter (cremesheen, japanese maple),
  • ST.Tropez . Min favorit när det kommer till BUS, de bästa som finns.
  • En bra mascara, just nu använder jag ett av mina favoritmärken Estelle&Thild som kommit med en ny sminkserie.

Alltså hur söta är mina fluffiga rosa tofflor från Steve Madden?! 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats