nadjamayr

Nadja Mayr

Mitt bäst mamma-hack

God kväll ❣️

Barnen har precis somnat och jag har krupit upp i soffan med tända ljus. Ska jobba en liten stund innan jag och mannen ska kolla på något tillsammans sen blir det en tidig kväll.

Vi har haft en så mysig dag och håller på att sätta nya sov och matrutiner på Nora, vilket har gått jätte bra, skriver mer om det snart.

Tänkte ge er mitt bästa mamma- hack. Finns ju många och de allra flesta handlar enligt mig om att sänka kraven och om att planera. Ligga steget före. För det är ju så himlans skönt när allt bara flyter. Planera veckans mat, ha förberedda mellanmål och middagar. Men också att planera veckans kläder, det underlättar SÅ mycket för oss.

Gör iordning 5 påsar var till tjejerna. Helgerna tar vi som de kommer. Så vardagarna som kan vara stressiga underlättar vi. Tar bara med mig två påsar ner. En varsin. Enkelt att bära. Sparar massa tid. Och aldrig något tjafs. Sjukt bra!!

Dessutom så himla bra att packa i när man ska iväg. Förbereda va de ska ha och sen ha en påse med extrakläder.

Älskar verkligen dessa påsar men funkar såklart med vilka som helst. Jag klickade hem ett set till Nora HÄR, i samband med ett samarbete jag gör för Barnens hus.

Vad är ditt bästa mamma-hack?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Penny

  Hur fungerar detta när man har strukigt kläderna och vikt dem fint & prydligt? Blir de inte bara en skrynklig hög där inne?
  Gillar den smidiga idén dock!
  Vi kör med att allt hänger i ordning i garderoben…. de som är längst till höger ska på sen i tvätten sen hängs det längst till vänster. På så sätt användas alla outfits typ lika mycket. Ordning å redan haha.

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Hihi oj så himla duktigt <3
   Jag är inte rätt person att fråga hahah har aldrig någonsin strykt tjejernas kläder ;D

stats