nadjamayr

Nadja Mayr

Mitt bästa skönhetstips

Hej fina, 

Hoppas du haft en bra start på veckan. Här blir det snart en nyttig och förhoppningsvis god fisktacos med panerad torsk, mangosalsa och guacamole. Recept kommer imorgon. 

Sitter just nu med en ansiktsmask efter en lång dusch med ljuvliga produkter. Att ta hand om sig själv innefrån och ut är för mig också att unna sig egentid där jag tar hand om min hy. Att skrubba kropp och ansikte 1-2 gånger i veckan är mitt bästa skönhetstips (tillsammans med bra kost och mycket vatten), det är också avslappnande och känns så bra efteråt. Att sen smörja med mycket fukt. Gärna naturliga produkter som dessa från Gröna Gredelina , de är magiska och jag kan från mitt hjärta verkligen varmt rekomendera dom. Vispade kokos efter kaffeskrubben. Ni måste testa och unna er en stund som denna minst en gång i veckan. Det är vi alla värda! Nä nu ska jag fixa klart middagen. 

Puss på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Brukar ta en dag i veckan då jag kör “spa dag”. Brukar då ha ansikts mask, fotbad, fixa naglarna och verkligen vårda håret, huden och kroppen. Så underbart 😀

stats