nadjamayr

Nadja Mayr

Mitt beslut.

Hej vännen <3

 

Hoppas allt är fint med dig. Här är det ganska mycket som händer just nu och längtar så mycket efter att få landa i lägenheten, få mysa in oss där och förhoppningsvis känna att vi kommit hem. Känns fint att ha saker att längta efter.

Förra veckan skrev jag ju om att jag tagit ett beslut de dagar jag loggade ut för att landa i de tankar jag haft under en tid. Det gick ganska fort så föll mycket på plats och vill dela det med er.

Redan efter att ha varit utloggad en dag kände jag att det jag funderat mycket på förr på plats, det är inte det här jag vill göra, inte heltid, inte bara. Jag känner att det inte riktigt gör mig lycklig och att det inte helt går hand i hand med mina värderingar och hur jag vill att min vardag ska se ut. J

Jag älskar det kreativa, att få skriva, fota och inspirera, det brinner jag för. Men har svårt att blanda ihop det med jobb och pressen, det passar inte riktigt mig. Samarbeten, event och kontakter. Jag vill välja med hjärtat. Jag kan inte heller drivas av pengar. Jag funkar inte så och måste få känna att jag gör något som känns rätt i hjärtat, som känns viktigt för mig och som inspirerar mig. Vill inte att kreativiteten och de hjärtat vill tappas bort i att det blir för mycket jobb och för lite jag.

Jag vill också bidra till de som känns viktigt för mig, att ni som följer mig lyssnar inåt, är här och nu, inte jämför er, att ni loggar ut, minskad konsumtion.. Då går det inte ihop för mig att helt göra det här. Jag längtar efter något mer.

Jag kommer fortsätta använda mina kanaler (en tid till även som mitt heltidsjobb) jag tror iaf jag kommer fortsätta med både blogg och instagram men jag vill inte att det är mitt heltidsjobb utan snarare en plattform att få inspirera och få lyfta de saker jag brinner för.

Jag funderade mycket under dessa dagar vad jag drömmer om och vad som driver mig och jag vill jobba med hälsa inifrån och ut, inspirera andra och få andra att uppleva den skillnaden som känns när man verkligen mår bra i sig själv, när man vågar lyssna inåt.. Och hittade en utbildning jag tänker gå nu. Jag kommer utbilda mig till choach.

Jag gick hos en livschoach för några år sen och det gjorde all skillnad i världen för mig, det var helt fantastiskt och den bästa investeringen jag gjort.

Så nu vill jag få chansen att jobba med det, både privat och genom mina kanaler och även i min roll som lärare när jag väljer att på något sätt gå tillbaka till skolan. Jag tror barn och ungdommar behöver det mer än någonsin, att stärkas inifrån och få redskap för att må bra, tro på sig själva, hitta sin inspiration och motivation och jag tror att lärarna har en stor roll i det. Vad vi än har för bakgrund, vad vi än varit med om, hur mycket stöd eller tro på oss vi än haft, så har vi det inom oss och jag har alltid brunnit för att barn ska tro på det, tro på sig själv, vara snälla mot sig själva, varandra och våga drömma.

Så nu vill jag använda lite av det jag byggt upp till att ta mig tiden för denna utbildning som ett första steg, sen har jag så mycket drömmar om hur jag vill bygga vidare på det, men det känns fantastisk att ha landat i vad jag vill förändra och i vilken riktning jag vill satsa <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Allt du skriver och dina värderingar låter så sunt. Du verkar verkligen vara en underbar person från insidan och ut. Skulle gärna gå till dig som livscoach.
  Kram!

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åhh vad roligt, blir så glad! Du är varmt välkommen från april när jag är klar med utbildningen 🥰🥰💕

 2. N

  Wow, all kärlek till dig som väljer att kliva av influencer-tåget!
  Världen behöver fler som du, som inser vikten av ett riktigt liv, vi behöver liksom inte fler reklampelare för att köpa saker.
  Kloka kvinna, hoppas du hittar en bra balans mellan dina sociala kanaler och din nya framtid!!!

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   TUSEN TACK 💕💕💕 Men så himla fin du är. Sen vill jag inte på något sätt prata ner yrket, det är nog bara inte helt rätt för mig ❤️ Det hoppas jag me. Ha en jätte fin helg 🙏🏼🥂☕️🥞❣️

 3. Liselotte

  Heja dig!👊🏻 Tycker du är så cool och inspirerande som vågar följa ditt hjärta! Jag är i den situationen där jag skulle vilja säga upp mig från mitt heltidsjobb för att plugga till något inom kost och hälsa. Jag har dock varit föräldraledig fram tills nu och jag känner inte att jag vågar än. Sådana som du inspirerar mig så mycket att kanske någon gång framöver följa mina drömmar och våga satsa! Önskar dig stort lycka till och hoppas få följa dig och din fina familj även framöver. Kramar ❤️

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åhh men tack blir så himlans glad, finaste du ❣️❣️❣️
   Jag hoppas du vågar prova någon dag, det känns så fint i hjärtat att bara våga 🙏🏼💕 Man kan alltid prova iaf 🥰
   Tack vännen det kommer du absolut kunna göra 💕❤️
   Fin helg till er 💛💛💛🥂🥂🥂🥞🥞🥞

stats