nadjamayr

Nadja Mayr

Moadboard nya lägenheten

God morgon vännen ☕️

Först måste jag tacka för alla helg fantastisks ord efter mitt inlägg igår, det betyder så mycket för mig och är då glad över att ha så många fina människor runt om mig. Helt otroligt att flera önskat gå hos mig när jag är färdig coach, så fint. ❣️ Jag blir så glad av dem snällhet och värme som sprids här.

Nu sitter jag med en kopp kaffe, tända ljus och messar med bästa Ann-Sofie (APTjournal) som hjälper oss med lägenheten, idag sätter vi alla gardiner dom känns så kul då det är 3,20 i takhöjd och de kommer göra så himla mycket. Igår beställde hon även två bord till vardagsrummet hon tagit fram åt oss. Ska snart yoga och göra mig iordning för lite jobb i stan..

Det är så fantastiskt kul att bolla med henne. Hon hjälper mig så mycket med helheten, toner och den harmoni jag vill ha. Hon har så härlig energi och är fantastisk på det hon gör, jag känner verkligen att vi förstår varandra helt. Så roligt att få vara kreativa ihop.

Längtar till att få se allt bli verklighet. Nedan ser ni moadbord hon tagit fram och lite färg, tyg och stenprover ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. nadjamayr
      nadjamayr

      Vad roligt vännen, jag är också så pirrig 🥰🥰 Tusen tack vännen! Det kommer jag nog absolut göra 🙏🏼💕💕💕

stats