nadjamayr

Nadja Mayr

Morgonstund

God morgon vackra du <3

Vilket vinterlandskap vi har ute idag och såå kallt. Känns extra mysigt att få jobba hemifrån idag med lite tända ljus, frukt och snart dagens första kaffe. Lämnade Hollie på förskolan för en stund sen, en glad tjej denna morgon vilket känns underbart. Dock går det ju lite i ett från att hon vaknar så skönt att få landa lite efter lämning, har inte alls samma energi nu i slutet av graviditeten, behöver vila lite då och då..

Nu står jobb på schemat sen väntar ett besök hos frisören, ska måla klart våra sängbord som jag började med igår kväll (kunde inte låta bli) och sen en mysig eftermiddag med H. 

Önskar dig en fin dag!

Kram

N

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinkungsman
    elinkungsman

    Mys! Jag älskar att få “måsten” gjorda när den äldste är på föris så skönt att ha mer tid för lek och umgänge när han kommer hem❤. Ett litet tips bara ang kommentarsfältet, det blir lättare att se vem du svarat om du ändrar till “nästlade” kommentarer i inställningarna för “diskussion” så att din kommentar hamnar under den du svarar😍 tog mig en bra stund att hitta själv nämligen haha! ❤ stor kram!

stats