nadjamayr

Nadja Mayr

Morgonstund och Hollies reaktion på lillasyster

God morgon 💗

Vi två vaknade före dom andra och har haft en lugn morgon. Jag med en kaffe och hon med mjölk .. Mysigt!

Nora vaknar oftast två gånger per natt, då är jag såå trött men mornarna har jag inga problem med att gå upp tidigt.. Det är ju ljust nu och älskar att få lite egentid med lillan.. När H är vaken är det ju hon som får mest tid av oss.

Det var så härligt när hon kom hem igår..Hon hade varit ute med de stora barnen och var så stolt, sprang in till Nora och sa: Lillasyster, Hollie har varit med stora barnen idag.. Smälter så gulligt när hon kallar henne lillasyster.. Eller när hon vill visa upp henne det första hon gör när några kommer hit.. Ingen avundsjuka alls hittills utan bara massa kärlek och stolthet 💗💗

Älskar denna 🙌🏻💗

När H och F har åkt ger jag lillan mat igen eller väntar tills hon vaknat och jobbar då under tiden och sen ger jag mat innan vi tar vår morgonpromenad. Viktigast är att hon är mätt innan vi går. Blir trevligast då 😉 Denna gång har jag inget emot att följa hennes rytm. Första gången med bebis kunde jag känna mer stress och tycka att det var lite jobbigt att inte ha kontroll. Nu njuter jag bara 💗

Så snart ska vi ut på vår PW..

Önskar dig en fin dag,

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej! Jag skulle gärna vilja läsa om hur du tycker att ha storasyster på föris när du själv e hemma med bebis, det är ju många som väljer att ha hem storasyskonet åtminstone en lite längre tid pga alla smittorisker som kommer ifrån föris till bebisen. Hur tänker du kring det? Jag skulle gärna ha min tjej på föris när hon blir storasyster för hon älskar att va där o tkr absolut det bara skulle göra gott både åt henne o mig, men då är jag så orolig över alla bakterier o smittor hon skulle släpa hem som en bebis är mer känslig för. Tacksam om du skulle ge din synpunkt på detta! Kram

  2. Maria

    Hej Nadja, Du verkar så avslappnad i din mammaroll. Jag har inga barn än och är skräckslagen för hela alltet. Allt från att bli gravid, till graviditet, förlossning, efter förlossning, läkning, bebis osv haha. Jag har aldrig riktigt förstått läkningsprocessen efter en vaginal förlossning. Är den olika för alla eller lika för alla för du ser (ursäkta uttrycket) men så jäkla fräsch ut från typ dag 1 efter din förlossning nu. Inte alls som min beskrev: blöder enormt, har en enorm binda och kan knappt röra mig. Kan du snälla förklara på ett sätt som känns OK för dig för oss som inte vet? Även hade du rädslor för förlossning, efteråt och så? Vad kan hjälpa i en sådan sits?

stats