nadjamayr

Nadja Mayr

Mys och lycka 

God morgon denna ljuvliga lördag,

Inlägg i samarbete med Sleepo


Lugn morgon och nu myser vi bara hemma tills Hollie vaknat, går fortfarande i pyjamas, så skönt. Vet ni? Vår lilla älskling har börjat gå, alltså wow vad det händer nu, så häftigt! Hon är fortfarande ganska osäker men det släpper mer och mer. Tiden går för fort, när blev hon så stor?! Så stolt, tänk att vi ska få följa henne genom livet, vilken lycka! Och tänk vilken lycka för henne. Att kunna gå själv 😍

 

Precis bäddat sängen i de överlägset skönaste lakanen som finns, alla ni som testat, ni vet. Alla andra, ska ni unna er något så är det sängkläder från Beach House. Vi har bara haft en uppsättning, så här fått tvätta och bäddat om med samma, då varken jag eller mannen vill sova i något annat efter att ha testat dessa. Äntligen har vi unnat oss ett till set, i denna fina grå färgen. Tänker till nya huset att sovrummet ska få bli lite mörkare och mysigare, ska försöka få till lite hotellkänsla. Och dessa kommer bli så snygga där. Enkla men snygga, precis som de ska vara! Och mjukare än mjukast.. Hollie har också 2 uppsättningar.


Drömmer nu om dessa till landet, hade passat perfekt på vår drömö, så himla fina!


I helgen har Sleepo 20 % rabatt och fri frakt med koden “VÅR20” på allt, så där kan du klicka hem allt från Beach House till ett bättre pris hela helgen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Men åh vad tiden springer iväg. Tänk att hon redan går 🙂

    Från en sak till en annan..! Om du har tid och lust får du jättegärna skriva några rader om hur ni gjort med mat till H. Min lilla tjej är strax under 5 månader och har fått börja smaka litegrann, men jag känner mig lite osäker kring hur hela den här matövergången ska/kan gå till så om du sitter inne på några tips eller vill berätta hur ni gjort så tar det tacksamt emot! Alla familjer och barn är ju olika, men det är ändå intressant att höra hur andra gjort 🙂

    Ha en härlig dag! 💕

  2. Sofia Jarl

    Oh så kul 🙂 då blir det en del springande för er framöver . Jag får kila efter min krypande lillprins i hela huset , guh så snabbt dem rör sig . Ha en fin lördag 🙂 !

stats