Nadja Mayr

Mysig morgon och underbar present till mamma och bebis

Hej fina ni.

Undebara fresagskänslan har infunnit sig, efter en lugn morgon med en bättre natt än på länge med bara ett uppvakt då hon somnade om direkt, tända ljus, några koppar kaffe och mys, så har helgen fått en fin start. Många har frågat om min rosa kopp så passar på att skriva att den kommer från starbucks. Men klänning kommer från zara och knästrumpor från HM.

IMG_5740 IMG_5797

Hollie har precis somnat om, vi testar lite nya rutiner, började igår, hittills går det så bra och hoppas att detta också ska göra att nätterna vänder. Tänkte dela med mig om det visar sig funka 🙂 Vi var påväg ut men här öser regnet ner så vi myser nog inne idag. Ikväll ska vi mysa bara familjen med gott framför idol.

IMG_5794 IMG_5795 IMG_5796

Fått hem ett så fint paket på posten till mig och Hollie. Världens mjukaste filt med så fint motiv, är verkligen svag för luftballonger. Och ett lila mjukt nattlinne till mig. Underbar present till blivande eller nyblivna mammor. Älskar idéen om att mamman får också får något, det är hon ju så värd. Peketer kommer från Francisandhenry

IMG_5834 IMG_5836  IMG_5844 IMG_5845 IMG_5846 IMG_5786 IMG_5790

Fått hem ett så fint paket på posten till mig och Hollie. Världens mjukaste filt med så fint motiv, är verkligen svag för luftballonger. Och ett lila mjukt nattlinne till mig. Underbar present till blivande eller nyblivna mammor. Älskar idéen om att mamman får också får något, det är hon ju så värd.

Önskar er en fin fredag ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats