nadjamayr

Nadja Mayr

Namngivning del 3 – tips, upplägg och dekoration

God morgon måndag,

Ny vecka och jag gillar verkligen känslan av nystart, nya mål, nya möjligheter. Skönt att tänka lite på vad man vill göra mer av och om man vill förändra något.

Tänkte dela med mig av sista delen från vår namngivning, hur vi dekorerade, la upp det och vilken låt vi valde.

Dekoration: Ville ha det pastelligt, mycket blommor och personligt. Spred därför ut blommor överallt, blir effektivt med små vaser med en ros exempelvis i varje och vissa större. För att göra det personligt dekorerade vi med mycket bilder på Hollie, dessa hade vi beställt från framkallaapp. Vi hade även gjort en luftballong av en korg och jätteballong och dekorerat med sidenband, för att kunna ta fina bilder. Vi försökte hålla oss till vitt och pastell i nästan allt, även sötsaker och dryck.

Upplägg: Vi hälsade alla välkomna och förklarade hur mycket vi uppskattade att de va här idag och att vi hoppas att de ska vara en stor del i Hollies liv. Vi presenterade Hollies underbara faddrar. Vi berättade hela henns namn som är Hollie Vendela Mayr. Sen spelade vi upp låten nedan för Hollie. Hörde den första gången när jag var gravid. När jag hörde den efter att Hollie kommit kändes den så stark och fin och precis så känner jag “är känslan som stannat kvar i mitt bröst, jag har allt jag behöver. Med dig blev det här en annan värld och jag är så glad att du är här” . Mysigt att hon har en egen låt och den kommer alltid värma mig.

Vi hade också beställt en fin gästbok från Bakestore. I den kommer jag skriva in texten till låten. Vi bad även alla gäster att skriva en hälsning så Hollie kan få se vilka som var närvarande. Vi tog massa bilder så bredvid hälsningarna ska bilder på Hollie och den som skrivit hälsningen in. Tänker även klistra in alla fina kort hon fick och andra bilder från dagen. Denna bok blir hennes minne från dagen vilket känns så fint.

Så glad att det blev så lyckat och ser sp mycket fram emot att få visa Hollie alla fina hälsningar, bilder och hur fin hon va i sin underbara dopklänning.

IMG_4106 IMG_4107 IMG_4108 IMG_4298

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

IMG_4310

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

IMG_4334

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

IMG_4321 IMG_4322 IMG_4323

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Så otroligt fint!
    Den låten spelade vi på min dotters namngivning för 3 år sedan och varje gång jag hör den blir jag så känslosam och det är ofta en tår rinner. Det var inte lätt att försöka hitta en lika fin till sonens namngivning i oktober i år.

stats