nadjamayr

Nadja Mayr

När det är dags för en förändring

God kväll

Vi är redo för en ny vecka nu, ska krypa ner i sängen efter en kopp te. Det börjar verkligen kännas som höst nu, kyliga mornar och kvällar.. Fint att få komma in i rutiner. Kyligt ute, friska promenader, mer mys inne, tända ljus, goda middagar, mysiga stickade tröjor.

Rensa huvudet och prioritera, det som får en att må bra i vardagen och njuta extra på helgerna.

Jag behöver det, bara fokusera på det viktigaste och hitta lite tid för mig, för träning och tid för mys. Känner att hela huvudet snurrar med jobb och privata saker, då är det dags att stanna upp och ändra på något. Har känts så fram och tillbaka sen vi kom hem. Finner inte riktigt ron, känner inte helt glädjen och energin. Känt mig både sliten och låg. Känner mig inte som mig själv. Men nu ska det bli ändring. ❤

Den här hösten ska bli fin, lugn, frisk, mysig och inspirerande. Landa. Hemma. Njuta av det enkla. Fokusera på oss. Stanna upp. Här och nu

Byxor Cubus, stickad tröja ivyrevel HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Jag känner precis som du! Jag undrar om det kan vara omställningen mellan årstiderna….jag försöker vänta ut de och inte haka upp mig så mycket på att något är fel. Jag behöver nog bara få landa i hösten, hitta glädjen i det lilla och få in nya rutiner! Det kanske är samma för dig ❤️ Kram

stats