Nadja Mayr

När det gör ont i mammahjärtat

Glad första advent,

Vi hade en fin start på vår första, första advent som en liten familj. Varit iväg på underbar julfrukost med fina vänner, det har snöat hela dagen så nu är det vitt utanför fönstret och här hemma är det pyntat. Denna tiden på året är både magisk och varm. Älskar det.

Nu sitter vi i soffan med tända ljus, jag dricker te och försöker kurera mig. Hollie har på kvällen blivit dåligt och fått 39,3 graders feber så hon ligger i pappans knä och sover. Vår lilla tjej, kunde aldrig föreställa mig innan jag blev mamma hur det skulle kännas, men det gör såå ont i mammahjärtat att se henne dålig. Vill så gärna hjälpa henne eller iaf kunna prata med henne. Fråga hur hon mår, förklara att hon snart blir bättre, skämma bort henne med glass och film, men hon är ju för liten. Vi överöser henne med kärlek och allt hon tycker om istället. Hoppas verkligen hon får sova i natt så hon kan krya på sig. Skulle så gärna ta över allt jobbigt hon känner. Vet att hon kommer bli sjuk så många gånger och att många är med om så mycket jobbigare saker, men allt som händer första gången som mamma känns så stort, Så mycket mer och starkare känslor och kärlek man känner för sitt barn än man någonsin hade kunnat tänka sig.

 

IMG_6423 IMG_6424 IMG_6425  IMG_6430   IMG_6437

Imorse fick mannen och Hollie en varsin första present från sin julkalender. I mannens låg en natt på hotell då vi ska mysa och köpa de sista julklapparna, det ska bli så himla mysigt. Vi ska bo på favorithotellet Haymarket. Älskar att bo på hotell i vår egen stad.

Bästa presenten idag var ändå att våra fina vänner och Hollies faddrar fick en liten dotter idag, välkommen till världen Lykke. ❤️

Hoppas ni har haft en fin första advent.

All kärlek

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Så himla fint!! Vart är presentpappret ifrån? Jag är ute efter något liknande. Har du tips på ställen att handla presentprylar på? Kram

  2. Emma

    Nämen usch, blev hon sjuk hon med ?, stackars liten ??. Håller tummarna för att ni båda får bli friska snart! Kram ❤️

stats