När drömmar blir verklighet | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

När drömmar blir verklighet

God morgon vännen 💗💗💗

Sitter med en kaffe, bebis i famnen och njuter av ännu en morgon med strålande sol.

Igår hade jag en så fin dag, vädret gör ju såklart sitt också, men så tacksam att över hur dagarna ser ut just nu. Dagar som igår är anledningen till att jag älskar mitt jobb.. Brukar ju säga att dagarna är livet i miniatyr och är så tacksam och stolt över att kunna forma dom som jag vill. Känner en inre lycka just nu och trots lite sömnbrist så känner jag mig energifylld, glad och tacksam varje dag. Det slår mig ofta på kvällen när lugnet lagt sig hur mycket jag älskar mina tjejer, älskar att vara tvåbarnsmamma, älskar livet.

Att kunna lämna sent på förskolan, hinna ta en promenad tillsammans innan. Kunna sitta på ett fik,njuta av en god kopp kaffe och beta av dagens första jobbmåsten. Iväg på event och möte, träffa starka kvinnor och personer som inspirerar. Handla hem vackra blommor till lite bilder. Pussa på lillan som sover, fota, skapa och vara kreativ, älskar det. Förbereda lite samarbeten, svara på mejl och planera morgondagen. Hämta tidigt på förskolan. Sitta i solen och läsa böcker med min stora tjej. Lagade en fräsch, nyttig & enkel middag och hade familj över. Altandörren stod öppen hela dagen och på kvällen blev det myskläder och kaffe på altanen. Lite kvällsjobb när barnen somnat.

Det är väldigt mycket jobb och just nu är det ganska stressigt vissa dagar, speciellt med en liten. Ofta måste jag jobba när barnen sover, kvällar, helger, somrar.. Men det är så här jag vill att livet ska se ut i längden och därför är det värt det. Att få mycket tid för det och dom jag älskar, att hinna med att verkligen umgås och njuta av mina tjejer, samtidigt som jag gör något som driver och inspirerar mig. Det är mitt mål och just nu min verklighet. Så lycklig över det!

Livet är inte perfekt och att vara tvåbarnsmamma innebär ibland lite smått kaos och mycket pusslande, men hade inte bytt ut det mot något..

Mycket av det jag har idag är sånt jag tidigare bara drömt om, så nu väljer jag att verkligen njuta av det. 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Moa Håkansdotter

  Så inspirerande och härligt inlägg att läsa! Älskar den här tiden på året och det känns helt fantastiskt att få möjligheten att vara mammaledig dagar som de du beskriver 💗👶🏼 Så roligt att följa din resa och ert liv här på bloggen!

 2. Linnéa

  Älskar din blogg och Instagram! 😍
  Jobbar du nu med dina sociala medier nu eller är det ditt “vanliga” jobb du jobbar med nu som du menar? 😊 lite nyfiken..

 3. Emilia

  Du är sååå insparande! Och jag älskar hur du skriver peppande inlägg varje dag!
  Fick barn ett par dagar efter dig, så skönt när man är lite trött på morgonen att ta en kaffe och läsa ett inlägg här, verkligen upp piggande! 🌸 tack för en fantastiskt blogg 💫

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh men vad fin du är 🙏🏼 det värmer 💗💗💗
   Stort grattis till din lilla, vad mysigt 😍🌸🌸😍

Annons
stats