nadjamayr

Nadja Mayr

När man inte orkar hålla det uppe längre

Hej fina du,

Känner att det varit ganska mycket negativt från mig senaste tiden, men vi har haft en tuff tid. Allt är såklart relativt men så har det känts iaf. Att flytta är kämpigt, att flytta med en liten som är sjuk, extremt lite sömn, mycket jobb och stress är ännu kämpigare. Det har varit slitigt för oss och att se sin lilla dålig under så lång tid, det gör ont.

2A6B86D7-F88D-47C8-BEC0-50FC69FBD1FD 0A6D0753-7CC5-4D72-9AFA-AEC17F40FA3D EC44DF9F-74BE-4F67-8515-0F32C8F94889 IMG_0839

Igår skulle vi ta en paus från allt, Hollie hade varit piggare i två dagar och skulle få sova hos mormor och vi skulle ut och fira min närmaste vän som fyllt 30. Men under kvällen så börjar Hollie spy igen, två gånger i sömnen och även innan när hon var vaken. Vi åkte dit så hon fick sova med oss och resten av natten sov hon utan att få upp något. På morgonen får hon lite frukost men får inte heller behålla det. Så nu är hon dålig igen och jag förstår inte vad det är. går upp och ner och sjukvårdsupplysningen säger att det inte är någon fara. Men ska ringa imorgon igen. Blir orolig när det har pågått över en vecka nu. Blir frustrerad och känner mig så maktlös.

IMG_0766 IMG_0767

Så imorse bröt jag ihop, det blev för mycket. Jag kör på tills det tar stopp och då blir jag ledsen. Vill bara att hon ska må bra, vi behöver båda sömn och hela radhuset ska vara tömt till imorgon och det är tusen saker att göra som jag inte vill göra, vill ju bara pyssla om henne. Lite sömn, mycket stress och oro, då blir jag skör. Mannen har tagit på sig flytten med hjälp av sin bror. Jag spenderar resten av dagen hemma med Hollie i pyjamas och hoppas verkligen att vi vaknar upp imorgon till en ny vecka, med vår friska och glada tjej igen och att jag och F får tid att vila och ta hand om varandra lite, för det behöver vi nu <3

Stor varm kram till er som sprider värme och glädje med era fina kommentarer <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Usch stackars Hollie!! Hoppas verkligen hon vaknar upp och mår bättre imorgon.
  Kämpa på och kom ihåg att du gör ditt bästa och är ditt bästa för Hollie 💕

 2. Mimmi

  Stackars liten! Hoppas hon känner sig bättre snart.
  Nadja jag undrar lite över hur du gör med Hollie när du nattar henne, även dagtid? Jag har en dotter som är 5 1/2 månad och vi har alltid behövt söva henne genom att vagga henne och sen lägga ner henne. Nu dom sista 5 kvällens har vi börjat med att få henne att somna i sin säng. Inte jätte populärt hos fröken men vi kämpar på.. tycker du man ska sätta igång de på dagen också i samma veva? Snälla kan du berätta hur du gör/gjort.
  Styrkekramar

  1. Jonna

   Oj? En sån liten bill inge somna själv. Förstår ju inte de !! Natta du henne som du brukar så är hon trygg vid nattning…

 3. Marielle Winkler

  Åhh, kära du <3 du är så fantastisk på alla sätt och jag förstår dig verkligen till hundra procent art du bryter ihop. Hade jag också gjort. Men jag är övertygad om att lilla hjärtat snart mår bra igen och att ni får sova lite bättre, och då kommer du känna dig så stark igen. Heja dig underbara människa <3 Kramar

 4. Malin

  Usch vad jobbigt ! Förstår att du är trött nu ❤️. Jag brukar tänka att ”
  Om några år har jag dem inte såhär nära” och att barn bara är till låns. Har själv 2 med trean påväg och minns när jag kämpade för att få första med hormoner , besvikelse och slutligen ivf. Försöker tänka på hur kort tid det är av livet de är sådär hjälplösa och beroende av en. Sen blir jag sjukt trött ibland men då måste man få bryta ihop lite, gråta en skvätt , kanske äta nåt gott i soffan och ta nya tag sen.
  Du är grym !! ❤️❤️

 5. Lavendel

  Men herregud stackare! Det kommer bli bättre ❤ Viktigaste med de små är ändå vätska, så brukar det inte vara någon fara.. även om de är jobbigt 🙁 stor kram!

 6. Emma

  Finaste du! ❤ Känner precis med dig! Här hemma har lillan varit allt annat än lättroad, kräver min fulla uppmärksamhet osv. Mannen har varit borta hela helgen och i natt var en skitnatt med 4 vakenperioder. Imorrn ska jag dessutom jobba och så kommer vårt hus så det gäller att allt är under kontroll.. gaahh, bröt också typ ihop idag när tredje koppen kaffe idag inte botade min huvudvärk och det enda jag ville vara att sova!!!! Fy det är så satans tufft ibland! Bästa rådet jag kan ge (som funkar för mig) är att det är OK att bryta ihop ibland! För vi även superhjältar (som vi mammor är) får slut på dunderhoning Ibland!! Bamsekramar! 😘❤😘

 7. Emma

  Finaste du! Känner precis med dig! Här hemma har lillan varit allt annat än lättroad, kräver min fulla uppmärksamhet osv. Mannen har varit borta hela helgen och i natt var en skitnatt med 4 vakenperioder. Imorrn ska jag dessutom jobba och så kommer vårt hus så det gäller att allt är under kontroll.. gaahh, bröt också typ ihop idag när tredje koppen kaffe inte botade min huvudvärk och det enda jag ville vara att sova!!!! Fy det är så satans tufft ibland! Bästa rådet jag kan ge (som funkar för mig) är att det är OK att bryta ihop ibland! För vi även superhjältar (som vi mammor är) får slut på dunderhoning Ibland!! Bamsekramar! 😘❤😘

 8. Veronika

  Fy stackars er!! 🙁 vet hur det känns när ens lilla är dålig och det finns inget som skär i mammahjärtat mer! Hoppas verkligen hon blir frisk snart, kan det vara något hon är allergisk mot? Många styrkekramar till er <3

 9. Lisa

  Jag förstår verkligen att det blir för mycket för dig! Bara att flytta är jobbigt nog och med barn på det ännu jobbigare, och när hon dessutom är sjuk. Ett sjukt barn är alltid tufft, man vill ju inte att de ska må dåligt och det tar mycket på ens krafter. Thea var magsjuk i en vecka med någon dags paus mitt i när hon var runt halvåret. Inge roligt alls, men man kan inte göra mycket mer än att försöka få i dem vatten och vätskeersättning och försöka ge lite lättsmält mat när det verkar lugnat sig. Hoppas verkligen hon mår bättre snart, att ni får lite extra sömn och hinner med varandra <3

stats