nadjamayr

Nadja Mayr

När man vill vända en dålig start

God morgon vännen ❣️

Här har hela familjen varit vakna sen fem och vi är nog lika trötta allihopa. Inte dem bästa måndagskänslan idag. Vaknade med halsont också så fick ställe in dagens pass, en dos sömnlöshet efter strulig natt och lite less på att ha en tung period med de små.

Vi har haft världens finaste helg, verkligen så mysigt och trivs så himla bra med min familj. Men förkylningar och tandsprickning har löst av varandra. Båda tjejerna har sovit dåligt sista tiden och tillslut tär det på en när det inte bara får flyta på i en period.

Fick så mycket energi av att själv ta tag i träningen men nu känner jag att vi måste försöka få ordning på nätter och rutiner efter alla sjukdomar här hemma. Längtar ihjäl mig tills livet känns lite lättare, lite mindre passning, pusslande och lite mer sömn. Men vill njuta nu också..

Vill ändå göra något fint av denna måndag, varje veckan börjar inte med den bästa känslan. Men då får man ta till sig den, se det som en ny start och ge sig själv tid att tänka på vad man vill förändra och hur. Se det som en ny start och en chans att göra något annorlunda för att vakna med den bästa känslan nästa vecka.

Det är okej att det känns tufft ibland, tror flera som är mitt i småbarnsåren känner igen sig i det? Men trots det känns det viktigt att vara ärlig mot sig själv och hela tiden sträva efter att må sitt bästa.

Vi behöver få till rutinerna igen som underlättar i vardagen, försöka få Nora att sova bättre och bli trygg med att somna själv igen, rensa i jobb kalendern och vissa privata saker, prioritera vila, träning, sen behöver vi boka lite tid bara vi. En dejt med mannen och en resa till Gotland hela familjen. Och vara snälla mot oss själv och varandra på vägen❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Har också en period med alldeles för lite sömn. Vår minsting är 8 månader, efter en period av magsjuka och förkylning har hon börjat amma 3 ggr/ natt vill inte äta fast föda ( hon har alltid varit svårflörtad med det men nu består måltiderna av en skrikfest då hon börjar gråata så fort vi kommer med skeden…)Vilket är helt ohållbart i längden. Så nu får vi försöka ta tjuren vid hornen och försöka få henne att sluta nattamma. Heja alla föräldrar där ute ❤

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh så kämpigt ❣️❣️ förstår dig! Nora började också äta efter att ha varit sjuk nattetid, sö vi behöver också ta fajten. Lycka till till oss ❤️❤️❤️

 2. Moa

  Så fint inlägg Nadja! Älskar återigen hur du delar med dig av alla livets gångar, mot- som medgång <3
  Ha en fin vecka! Du är fantastisk!

stats