nadjamayr

Nadja Mayr

Nescafé

Reklam för Nescafé

Jag berättade ju för ett tag sen att jag var på ett kaffe event tillsammans med Nescafe, det var så himla roligt och lärorikt att få lära sig mer om hantverket bakom kaffe. Vilken fantastisk resa det är. Vi fick också lära oss grunderna i hur man smakar på och utvärderar kaffe. En riktig mysig morgon med fantastisk frukost tillsammans med ett gäng härliga tjejer och några riktiga kaffeproffs.

Morgonen avslutades med att vi fick utföra ett kaffeblindtest där vi bjöds på olika kaffesorter som vi fick smaka på och utvärdera smaker, nyanser och eftersmaker utifrån vår nyvunna kunskap tillsammans med Nescafes världsberömda Master barista.

Testet avslutades med att vi alla fick välja ut våra favoriter.. Min favoriter blev kopp nummer tre och jag hade aldrig kunnat ana att det var just den koppen som faktiskt innehöll snabbkaffe. Ingen gissade faktiskt på att just den koppen var snabbkaffe utan alla var väldigt säkra på att det var kopp ett och två. Så imponerad av nya Nescafe Lyx som blev min solklara favorit.

Nya Nescafe lyx är en ny och förbättrad kaffeblandning där snabbkaffe och bryggkaffe möts, kanske var det därför det var omöjligt för oss som utförde blindtestet att känna att detta var snabbkaffe. Kaffet innehåller gyllerostade arabicabönor malda 10 gånger finare än vanligt bryggkaffe, vilket ger en fin och fyllig smak. Gillar även förpackningen som faktiskt är riktigt fin med de champagnefärgade guldlocket.

Jag är helt kär i detta kaffe och extra tacksam nu inför föräldraledigheten.. Du vet aldrig hur länge mini sover och det första jag gör när bebis somnat är att göra mig en kopp kaffe och krypa upp lite mysigt i fåtöljen eller sätta mig i hemmakontoret, för lite lugnt jobb. Då är det fantastiskt härligt att det går så fort och smidigt som det gör med snabbkaffe utan att alls tumma på smaken, för smaken är fantastisk, så rund och god.

Perfekt också att det går så fort när man tar första koppen innan morgonpwn, eller 5e koppen med mini på armen efter en tuff natt 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Bara sponsrade inlägg och annonslänkar så långt ögat når… Känns SÅ ogenuint!! Förstår att du måste försörja dig och dra in pengar på bloggen, men ett hett tips är att blanda ut de sponsrade inläggen med annat innehåll så det inte blir som att gå in i en vägg av reklam och köphets… Gillar dina bilder och tips i övrigt.

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Du är såklart välkomen att välja andra bloggar än min 🙂 Eller skrolla förbi inlägg du inte gillar!

 2. rebeckalindstrom

  MEN!! Att jag inte kommit på tanken att man kan göra sånt kaffe om mornarna. Ibland ORKAR jag verkligen inte sätta på bryggaren. Ska lätt gå och köpa sånt imorrn, menar det verkligen! 😀 😀 Kram <3

stats