NOVASOL | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

NOVASOL

I annonssamarbete med NOVASOL

Blev så glad när jag fick förfrågan om detta samarbete då det här verkligen är något jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om och rakt från hjärtat.

NOVASOL är en tjänst som förmedlar semesterboende i Sverige och resten av Europa. Och vet ni? Jag älskar det. Några av mina absoluta finaste minnen är när vi gjort resor på detta sätt, när man hyr ett eget boende så tar man del av landet på ett helt annat sätt, vilket verkligen skapar minnen för livet. Jag minne så start särskilt två såna resor. En var med familjen på Gotland, då hyrde vi boende precis vid en hästgård. Vi var hos djuren jämt, red ner till vattnen och fick verkligen känna på livet på landet och svensk sommar.

Ett annat minne jag har är när jag plåtande för Peak, vi plåtade i Spanien och de hade hyrt ett så mysigt hus. Att gå och handla mat i deras butiker och att på kvällarna sen njuta av chark, ostar, vin och att bara umgås. Så himla enkelt och mysigt och spanskt på riktigt.

Drömmer om att hyra hus i Spanien eller Kroatien med familjen någon dag, NOVASOL har massa alternativ, fastnade en lång stund och drömde mig bort.

För det finns verkligen inget enklare sätt att semesters med barn. Sen vi fick Hollie har vi spenderat hela somrarna på Gotland, i vårt sommarhus. Och det är verkligen magiskt. Älskar att ha den där basen och att sen upptäcka och hitta på saker på dagarna, men att på kvällarna kunna natta barnen i sina sängar, slå på grillen och njuta av ett glas rosé. Det underlättar så mycket. Att faktiskt få den där kvällen utan att behöva natta i vagnar, åka taxi eller lyfta över barn. Och behöver de vila dagtid eller bara pausa från solen så blir mak inte fast på ett hotellrum.

Sen älskar jag allt runtomkring, cykla, slå på kaffebryggaren när man själv vaknar, ta första koppen ute på altanen, handla närproducerat hos bönderna och laga mat tillsammans. För mig finns inget bättre sätt att få tid tillsammans. Inget är finare än det.

Jag gillar verkligen att NOVASOL har besökt alla boenden de förmedlar. Det känns tryggt och gör att de kan säkerställa att vi som kunder får vad vi blivit lovade. Skönt att kunna boka ett privat boende med alla fördelar det innebär men av ett professionell förmedlare för tryggheten.

Vi kan ju vara ärliga att säga att semester med småbarn inte är vad semester har varit tidigare haha. Så att göra det så enkelt för sig som möjligt är helt klart den bästa vägen. Ska bli så mysigt att sen hyra hus utomlands, kanske med familj eller vänner. Bara ha det så där himla bra, mysigt, enkelt och tid tillsammans. Vara samlade och ta del av det bästa med landet.

Vinn en weekend i ett hus vid Tropical Islands!

Nu har du chansen att vinna en weekend i en stuga vid det största äventyrsbadet i norra Europa, Tropical Islands den 21-24/3 2019. Tropical Islands ligger cirka 6 mil utanför Berlin. Här kan du bada i tropisk värme dygnet runt i ett äventyrsbad som är lika stort som sex Globen. Svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas den 17/22019. För att delta klicka HÄR!

 

Vart skulle du hyra ditt boende om du fick välja vilken plats du ville i hela Europa? ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michaela Törnkvist

    Jag skulle gärna hyra ett hus i Provence i Frankrike. Vi åkte alltid dit när jag var liten men då uppskattade jag det inte på samma sätt som nu. För mig skulle det bli lite som en nostalgierna att få bo där igen. Många vackra minnen skulle komma tillbaka

Annons
stats