nadjamayr

Nadja Mayr

Nu kan det bara bli bättre

Hej fina ni, 

Hoppas ni mår bättre än vad vi gör här hemma. Fortfarande sjukstuga här. Fjärde dagen med hög feber för Hollie, fjärde natten med typ ingen sömn och min förkylning blir bara värre. Varit hos läkaren idag och Hollies öron är påverkade av förkylningen, det gör så ont att hon vaknar och skriker 20 gånger per natt typ. Hemskt. Mitt lilla hjärta. Kan det bli vår, ljus och lite friska månader nu tack?! 

 Så denna helg och start på veckan har inte varit den bästa för oss. Känner mig helt färdig. Inte alls stark och full av energi. Vill helst krypa ner under ett stort täcka. Hatar känslan, hatar att inte få tanka energi under helgen och att se min lilla dålig. Innan har jag alltid kunnat styra hur jag mår, varit bra på att känna vad jag behöver och tagit eget ansvar, som man säger lyckan ligger i ens egna händer. Men det är så mycket svårare nu. Nu ligger lyckan först i att ens lilla ska må bra. Sen att ta ansvar för sitt eget mående. Men nu kan det bara bli bättre. Och jag ska göra allt för att orka boosta oss med nyttigheter, vila, mys och kärlek. 


Här kommer iaf mina Pinterest favoriter från veckan. Lovar att lägga upp veckans kost så fort jag kan, inte hunnit fixa den än.

Stor kram 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats