Ny brun-utan-sol favorit | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Ny brun-utan-sol favorit

Inlägget innehåller annonslänkar

Älskar BUS extra mycket med en liten då det inte blir så mycket tid i solen 💗 Att få känna mig fräsch utan stress ..

Fick många frågor igår om vilken brun utan sol jag använder.. Har nog testat de flesta men igår provade jag en ny då jag hört så mycket gott om den.. Och jag är sååå glad, hur har jag kunnat missa denna?! Sjukt fin färg som faktiskt håller i sig, enkel att applicera och ingen jobbig lukt som sitter i. Tycker många ger för lite färg men denna höll verkligen i sig, vi får se hur många dagar den håller 🙂 Bästa av allt är att det är ett riktigt bra pris på den. (Obs inget samarbete utan bara ett grymt tips)

Jag använde denna, extra dark Cocoa Brown och applicerar med en handske som denna: Cocoa Brown 💗 (klick)

Jag lät färgen sitta ca 4 timmar innan jag duschade av mig den och använde den faktiskt i ansiktet med vilket funkade jätte bra 🙂

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Hej!

  Otroligt fina inlägg och som jag längtar efter vår lilla som kommer i nov. Första barnet ☺️
  Tack för tipset om BUS. Själv vill jag också börja använda nu när det är dags för bara ben och jag är inte den som gillar att ligga och sola ute. Använde du brun utan sol under dina graviditeter också? Jag är lite kluven, är det ok eller inte ok? Olika bud när jag googlar…

 2. Sara

  Hur upplever du hittils att den färgar av sig på kläder, lakan etc? Och lukten, doftar den mycket av det här typiska soldoften?

  1. Lotte

   Jag tycker inte att den färgar av sig, möjligtvis innan den torkat in och efter den är avduschad – ingenting. luktar inte bus heller.

Annons
stats