nadjamayr

Nadja Mayr

Nya soffgruppen och en utmattad mamma 

Hej från sängen, 

Har redan gått och lagt mig, är ju krasslig och känner mig lite låg över att ha tusen saker att göra, men noll energi. Ett hus i kaos och massa jobb, samtidigt är mammaledigheten snart över och vill ju helst av allt bara njuta av tiden med min lilla. Får påminna mig om att det är viktigast och sänka kraven på det andra. 

Hoppas vakna upp med ny energi imorgon och känna mer glädje än stress. 

Tänkte mest bara kika in och säga tack för att ni gillar, kommenterar och följer. Och förlåt om jag missat svara på kommentarer och mejl, skicka gärna ett till isf, så ska jag försöka svara direkt. Inte varor min mening utan det har helt enkelt varit lite för mycket. 

Passar på att mitt i kaosen visa vår nya soffgrupp, den blev så fin tycker jag och är hur skön som helst! Nu fattas bara en stor matta, något snyggt soffbord (någon som har tips?) och en fin lampa. Längtar tills vi kommit iordning och får krypa upp i soffan, skåla i ett glas vin och bara njuta.

Soffan kommer från Sweef och heter Valen XL och fåtöljerna från Jotex.

Den stora köksön är husets hjärta och min favoritplats, i veckan kommer barstolarna vi beställt från By Crea. Längtar! 

Sov gott vänner. Imorgon är en ny dag 💗💗💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marielle

  Hej undrar vart era solsängar som ni har på Gotland är ifrån?

  Förstår dig precis i det du beskriver, vi bygger hus. Mannen är snickare så han gör snickardelen själv sen har vi målare, elektriker o kakelkillar samt en 9 månaders på detta en lägenhetsförsäljning o nyss fick jag veta att jag kom in på en skola en bit hemifrån. Så ja visa dagar önskar man att man hade mer ork till allt. Men samtidigt är alla dessa delar en rolig resa så de är det som gör att man orkar gå upp alla dagar i veckan.

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh wow då har ni en hel del på gång, grattis till skolan 😀

   De är från ikea men verkar slutsålda <3

 2. Michaela

  Hej! Ni gör ett toppen jobb med att hålla alla bollar i rullning, ha inte så höga krav på dig själv! Hollie är ju med i allt ni gör, och hon vinner ju i längden på allt ni har gått igenom denna perioden och får ett drömhus att växa upp i! 😍 Man är inte mer än människa och man kan inte vara fullt närvarande och njuta alla dagar, så är det ibland men vi gör alltid vårt bästa som föräldrar. Så klappa dig på axeln istället, du gör ett grymt jobb med allt! Ha en fin dag ❤ tack för all inspiration du sprider!

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh men tusen tack fina du för dom orden, de värmde verkligen och du har helt rätt i det du skriver. Stor kram till dig och tack för att du förgyller mitt bloggande 🙂 <3

stats