nadjamayr

Nadja Mayr

Nytt boende

God kväll vännen ❣️

Jag tänkte ju pausa härifrån men vill bara kika in och skriva av mig lite. Äntligen av anledningen att det bubblar inom mig ac lycka. Jag känner mig 10 kilo lättare och saker som tyngt mig har släppt och allt faller på plats.

Vi sålde ju huset i lördags, det ända var att de som köpte de behövde flytta in i början av december. Vi hade alltså två månader på oss att hitta något nytt. Så det blev visningsrace dagen efter.

Planen var ju något nyare radhus/parhus utan projekt, då vi vill fokusera på Gotland och att hemma bara ska vara enkelt, ge oss tid tillsammans och tid att spendera på Gotland.

Men det kändes stressat och vi har ögonen på en del nybyggnadsprojekt där vi gillar läget, de är dock klara om ungefär två år.

Så på vårt visningsrace så gick vi även på två nyproducerade lägenheter som skulle vara redo tills vi behövde flytta ut.

Och vi blev kära….

Vi hittade en lägenhet, helt ny, i ett område nära här men också nära de område vi planerar att köpa parhus i sen. Vilket gör att vi kan ha kvar barnen på deras förskola tills vi landat och känt efter och sen sätta dom ni nya området då de även funkar om det blir en till flytt. Vilket känns viktigt för oss att den biten blir smidig.

Hur som. Lägenheten ligger i ett nytt område som håller på och växa upp, närmare stan, nära och bra kommunikationer och mitt emellan våra vänner och familj.

(Ledsen för dåliga bilder men fotat av en broschyr, hade inget annat)

Den ligger på 6e våningen. Har 3,20 i takhöjd och en 8 kvm balkong. Fick sp. Känsla när jag gick in i den första gången och kände direkt att här kan jag se oss bo. Det är en fyra med rum för kontor till mig. Ett snyggt mörkt kök och en så mysig planlösning. Huset har tre takterrasser med plats för fest och lek. Och en cykelolpool. Får lite new york känsla inne i lägenheten och älskad rymden. Kanske blir det här bara ett par år i den tills vi hittar helt rätt i husbåt. Men just nu kan jag inte tänka mig något annat. Just mu känns det som att det inte kunnat bli bättre.

Tycker om den så mycket och längtar ihjäl mig efter att få inreda den (det ända jag har i huvudet just nu) och framförallt få bo där med min lilla familj, få landa, få tid för varandra och bara njuta.

Alltså det här känns då rätt i hjärtat att jag har svårt att sätta ord på det. Så glad, tacksam och förväntansfull på framtiden och är inte det den finaste känslan? Mycket som bara föll på plats nu och jag känner verkligen att det här var ett steg i att följa våra drömmar om mer tid på ön.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jasmine

  Hej! Har följt dig så länge och älskar din blogg! Har dock helt missat att ni ska flytta och varför, kan man läsa det i något annat inlägg så jag hänger med lite? Kram!

 2. Sandra

  Hej! Vad roligt att ni hittat boende! Och att ni fått huset sålt 🎉👏 grattis!
  Jag har följt dig sedan du var gravid med Hollie (samtidigt som jag väntade min första son) och vill bara Tacka så mycket för en fantastiskt inspirerande blogg! Jag uppskattar att den är just en blandning av föräldralivet, inredning och personlig utveckling. När jag får en liten stund för mig själv, när jag vill unna mig något för MiG (och inte för mina söner/förhållande/hem/arbete) så väljer jag ofta att sätta mig med en god kopp kaffe och läsa just din blogg. Jag älskar hur den får mig att känna, att mitt i all storm (som livet kan vara- framförallt med småbarn🙈) så är det jag som Väljer hur jag vill må, hur jag vill leva. Jag får mig en påminnelse om att jag är ansvarig för att själv uppskatta varje dag och ta tillvara på tiden jag har.
  Stort Tack! ❤️
  /sandra

   1. Lena Andersson

    Det är sååå fint där o vilka lgh🙌🏾🌟👏🏽! .Vi flyttar till Vegastaden Ikano kvarter Blinka i dec-20👍🏼! Inte lika stor lgh som ni förstås o inte lika glamorös men räcker för oss då vi har Spanien. Sååå bra komm o nära stan, Farsta och affärer i närheten✌🏼! Vi kan ta pendeln till Arlanda o ni kommer smidigt till Nynäshamn/Gotland👏🏽🙌🏾🌟. Ha det bäst o hälsa fam💕/Lena

   2. Lena Andersson

    Det är sååå fint där o vilka lgh🙌🏾🌟👏🏽! .Vi flyttar till Vegastaden Ikano kvarter Blinka i dec-20👍🏼! Inte lika stor lgh som ni förstås o inte lika glamorös men räcker för oss då vi har Spanien. Sååå bra komm o nära stan, Farsta och affärer i närheten✌🏼! Vi kan ta pendeln till Arlanda o ni kommer smidigt till Nynäshamn/Gotland👏🏽🙌🏾🌟. Ha det bäst o hälsa fam💕/Lena Grattis✌🏼

stats