nadjamayr

Nadja Mayr

Om detta är vår sista graviditet..

Åh det känns verkligen så speciellt att få köpa fina små plagg till våra tjejer.. Att vi ska ha två att älska.. Att Hollie ska få en lillasyster.. Allt känns bara magiskt.. Som vi känner just nu är detta min sista graviditet även om man aldrig ska säga aldrig. Men det är vår känsla just nu. Och det är nog därför jag känner extra starkt att jag verkligen vill njuta och ta in allt. Njuter av varenda liten rörelse inne i magen, av att bära ett liv, njuter av längtan, förväntan, spänningen och pirret, njuter av att ha en stor kula på magen.. Jag njuter av att boa hemma, att fixa i lillans rum, att köpa små bebissaker, att bädda i vaggan och vagnen.. Njuter av att få köpa små bebisplagg, att unna mig att plocka på mig saker jag verkligen vill ge mina tjejer, att unna mig själv en gravidmassage och vackra blommor.. Känner så mycket lycka just nu..

Vill verkligen ta in första tiden med bebis och njuta av denna vår och sommar.. Det känns så stort och fint på något sätt och ännu mer nu när jag vet hur mycket kaos, vakentid, stök och annat, en liten innebär… Men mitt i allt det där så är det så mycket kärlek, en kärlek som bara växer från första dagen, som ger en perspektiv på livet, som gör en lugn, tacksam och som får en att leva här och nu.. Att få uppleva detta igen, att få känna dubbel kärlek.. Så tacksam över det..

Både jag och F känner just nu att vi älskar livet som småbarnsföräldrar men vi älskar också att livet har sina olika faser, vi älskade livet innan H fast på ett annat sätt, vi kommer att älska alla delar av livet som kommer efter att mini kommit och gjort oss kompletta. Jag vill att det ska vara så och tycker att det är det fina med livet, att det får finnas olika faser och delar och jag vill ta vara på det och njuta av varje del av vårt liv tillsammans. Så därför känns det just nu som att detta är min sista graviditet. Det känns som att det passar oss även om jag kan tycka att det låter helt fantastiskt med många barn och verkligen imponeras av de som går igenom flera graviditeter och småbarnsår. 💗

Så nu ska jag njuta varje sekund av den, för sen är vi så peppade och förväntansfulla på resten av livet <3

Några av de ljuvliga plaggen som fick följa med hem till våra två från LIVLY, hur sött är inte detta? <3 <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Vad fint du skriver :). För 2 veckor sedan fick jag mitt andra barn. Jag, precis som du, känner att det var min sista graviditet. Dock kunde jag inte annat än oroa mig under andra graviditeten, känner en viss sorg över det nu när jag “vet” att jag aldrig mer kommer få uppleva den där magiska väntan igen. Däremot så känner jag att jag njuter en massa mer av spädbarnstiden den här gången än med första. Tar in alla känslor, all kärlek, all lycka och all närhet för jag vet att spädbarnstiden är så fruktansvärt kort.
  Ska bli så roligt att följa ditt liv som 2 barns mamma :).

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Tack fina! Åh vad fantastiskt att läsa, nu längtar jag ännu mer efter min lilla 🙂 Stort grattis och helt rätt, NJUT 💗

 2. Moa Håkansdotter

  Det ska bli fantastiskt att fortsätta följa ditt liv och vardag som tvåbarnsmamma! Vi är beräknade att få en liten samtidigt så det känns extra roligt då! Kram och lycka till med allt inför förlossning & första tiden!

 3. Lotte

  Gulligt att matcha de små så❤ Jag har 2 av varje, varannan flicka och varannan pojk och nu njuter jag med till fullo men idag kändes det konstigt ändå att detta är sista mammalediga sommaren……. Men nä, det blir inga fler bebisar haha
  https://lotte4.blogspot.se

stats