nadjamayr

Nadja Mayr

Om träning och balans

Hej fina ni, 

Åh träningen är så rolig just nu, hade planerat att köra en del i helgen men vi är förkylda allihop. Jag har jätte ont i halsen så det är bara att släppa. Hur som är det skönt att verkligen tycka om träningen och att ha hittat en rutin som funkar även med en liten, då vet jag att några dagar vila inte gör så mycket då jag snabbt hittar tillbaka igen. Tycker jag har ett så mycket sundare tänk kring träning nu än förut när det var en så pass stor del i mitt liv, då mådde jag så dåligt så fort jag blev sjuk och missade några pass. Nu har jsg lärt mig att gilla läget och att ta vara på några dagar att njuta av annat 🙂 

Vore kul att köra på lite extra nu när jag blir frisk iaf inför semestern, för sen blir det en lång paus från gymmet och istället promenader, uteträning och framförallt att njuta. 

I onsdags körde jag ett bra pass innan jobbet, duschade där, hade med mig två proteinbröd och åkte sen direkt till jobbet. Efter kom våra fina vänner över, åt massa goda skaldjur och njöt av både rosé och bubbel i glasen, satt uppe alldeles för länge och pratade om allt mellan himmel och jord 💗 Det är balans för mig. 


Mina träningskläder hittar ni HÄR. (Adlink)

Bland det bästa jag vet. 

XX 

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats