Om träning, synen på sin kropp och att investera i sig själv | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Om träning, synen på sin kropp och att investera i sig själv

God morgon vackra ❣️

Vi har tagit en frisk morgonrunda och lillan sover fortfarande ute i vagnen. Jag passar på att äta frukost och jobba lite innan vi ska iväg och träna. Äntligen tänkte jag köra igång med Strong Mama pass, mysigt då man kan ha med sig lillan.

Jag älskar att träna och ser det inte som något måste eller bara ett sätt att hålla mig i form. För mig är den inre förändringen störst och viktigast. Träning ger mer energi, lugn och får mig att känna mig mentalt stark. Jag orkar mer, blir gladare och mår så mycket bättre. Att bygga en stark kropp, det är bara en väldigt positiv bonus.

 • Jag ser på träning som en investering i mig själv. Jag avsätter tid för bara mig, för nått som får mig att må bra. Jag ger tillbaka lite av det min kropp har gett mig i form av livets kärlek, mina barn. Är tacksam varje dag över min kropp och hoppas kunna förmedla den känslan till mina tjejer. Vi ska älska våra kroppar, se det fina i dom och aldrig leta fel eller försöka leva upp tilk någon annans ideal. För mig är träningen ett sätt att ge sig själv egentid, att prioritera sig själv och att älska sig själv. Det är något fint, något som gör mig till en bättre mamma, person och partner. Men framförallt, något som gör mig lyckligare och livet ännu härligare.
 • Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer
  nadjamayr

  Kommentera

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  Annons
  stats