nadjamayr

Nadja Mayr

På min önskelista

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon vackra du,

Hoppas du har en fin start på denna lite grå fredag. Lite extre mysigt att tänka på fredagsmyset med tända ljus ikväll då..
Precis kört 20 min yoga, ätit frukost och sitter nu med jobb och planering inför flytt. Ska snart åka iväg på några ärenden. Ska fota ett jobb också. Sen blir det hämtning av våra små hjärtat och iväg på middag hos vänner.
Försöker förlänga mina yogapass lite. Att iaf få till 20 min varje dag. Speciellt de dagar jag inte gymmar vill jag lägga lite extra tid på mattan, min kropp mår så himla bra av det. Har fortfarande en envis hosta så väntar tills på måndag innan jag kör gym igen, längtar.
Jag såg också att Jenny som jag yogat med tidigare kommer ha ett pass varje onsdag morgon hela vårterminen mellan 7-8.30, hur härligt. Lokalen och hon är magisk så funderar på att ge mig själv det i julklapp ..
På tal om julklappar, här kommet min önskelista.. Glowmask, mysset, en fluffig morgonrock, coffebooks, yoga kläder, stickat, krämer, dofljus och lite fin inredning till nya lägenheten… <3 

BYREDO // BYREDO HANDKRÄM // BYREDO BODYLOTION // HM STICKAD TRÖJA // HM STICKAD BYXA // MORGONROCK I PILE //COFFEBOOK // TACCIA LAMPA // SPORT TOPP // TRÄNINGSBYXOR // CASHMERE HOODIE // BOKSTÄLL // FÅTÖLJ // RITULAS PURIFY// DOFLJUS //

Önskar dig en fin helg och skickar massa varma kramar, XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats