nadjamayr

Nadja Mayr

PAUS

Hej mina vänner ❣️

Jag har valt att helt checka ut i ett par dagar. Till måndag eller tisdag iaf. Jag kommer helt ta bort sociala medier, blogg, instagram och Facebook i iaf fem dagar

Har inte gjort det på flera år. Varken när jag varit sjuk, fött barn eller har haft semester. Rätt galet när man tänker på det

.

Just nu känns huvudet ganska slut och jag har några saker jag funderar mycket på. Det har gått upp och ner ett tag nu och en del i processen att få tillbaka inspirationen, energin och glädjen innebär att jag behöver lyssna mer på mig själv och inte bara köra på. Så nu vill jag ge mig tid att i lugn och ro, landa och reda ut vissa saker.

Kan skriva mer när jag är tillbaka och själv fått reda ut svaren för mig själv först.

Försöker leva som jag lär, lyssna inåt och ta ansvar över mitt mående. Just nu behöver jag en paus och lite kravlös tid. Behöver tanka kärlek och tid med mina små hjärtan. Behöver få rensa huvudet. Promenera. Reda ut vissa saker och ta några beslut.

Vi hörs snart.

Kärlek N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongerLife

    Hoppas du får en bra tid med dig själv, att du kommer till insikt med mycket. Och dela gärna med dig om hur det var att helt stänga av sociala medier. Är rätt nyfiken då jag inte heller gjort det… eller jo en gång på en semester, shit vad nice det var, 1 månad utan (lite instagram kanske) vi lever alldeles för uppkopplade.
    Lycka till med allt, ha det bra i dessa 5 dagar och ta hand om dig.

stats