nadjamayr

Nadja Mayr

Priorin – resultatet

Inlägg i samarbete med Apoteket.se


Hej fina ni,
Jag klickade ju för ett tag sen hem Priorin (180 kapslar) från Apoteket.se och tänkte dela med mig om vad jag tycker.


Jag har inte hunnit använda det tillräckligt länge för att få full effekt. Men jag upplever mitt hår väldigt friskt och välmående just nu. Bara genom att tvätta och lufttorka det så känns det fräscht och fint. Äntligt! 

Sommaren kan annars vara en ganska slitsam period för håret med saltvatten, sol och andra yttre faktorer. Förutom tabletterna har jag varit snäll mot håret genom att bara tvätta var tredje dag, inte använt några produkter förutom fukt och sen har jag borstat med bra och näringsrik mat innefrån. En av mina läsare hade använt Priorin i förebyggande syfte när hon ammat och varit så nöjd, det måste jag testa nästa gång! 


Så som sagt, inte hunnit använda de tillräckligt länge för att se fullt resultat, men hittills har jag bara positivt att säga. Ska försöka komma ihåg att återkomma och berätta mer efter hela kuren 🙂 


Om ni också skulle vilja testa så vet ni väl att ni smidigt kan beställa direkt från Apoteket.se online och få produkterna direkt hem? Just nu har apoteket.se dessutom ett erbjudande på Priorin (180 kapslar) – en 3 månaders kur kostar 759:- (istället för 899:-) * Kampanjen gäller 31/7.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Intressant! När du skriver att du “inte använder några produkter, bara fukt” menar du då att du inte använder till exempel schampo eller balsam heller? 🙂

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   PH förlåt va otydlig. Använder schampo oh balsam med inte hårspray, saltvattenspray, torrschampo osv 💗

stats