nadjamayr

Nadja Mayr

Så blir du ditt snyggaste jag på 3 veckor

Hej snygging,

Med lite mer än tre veckor kvar till midsommar och då många går på semester tänkte jag dela med mig av mina 10 bästa tips för att toppa formen, bli ditt hälsosammaste, snyggaste och gladaste jag. Jag är själv så pepp att ge kroppen lite extra kärlek nu för att starta sommaren på bästa sätt.. Någon som är sugen på att haka på? Hoppas isf att listan ska hjälpa dig att lyckas.. Nu kör vi <3

 • Drick mycket vatten, ha alltid en vattenflaska med dig, detta är bra för såväl din hy som din hälsa.

 • Kosten är 80 % om du vill tajta till kroppen, men spelar ävem stor roll när det kommer till ditt mående. Börja med det du vet skippa all läsk, godis, sötsaker, bakelser, chips, popcorn och dra ner lite på kolhydrater, skippa de snabba och är istället mer grönsaker. Ät ren och hälsosam mat och njut av den.

 • Promenera snabbt minst 30 min varje dag, jag gillar att börja dagen på detta sätt. Men välj den tid som passar dig, huvudsaken är att det blir av varje dag.

 • Träna styrka, 3 gympass i veckan, på utegym eller inne spelar ingen roll. Men kombinationen av styrka och promenader är det som funkat bäst för mig när jag varit i min livs form.

 • Se till att få din skönhetssömn, inte lätt som mamma. Men försök prioritera att gå och lägga dig i tid så att du får så många timmar som möjligt iaf. Jag siktar på att lägga mig senast 22 varje kväll.

 • Bli sockermedveten, nästan allt innehåller onödigt socker, ett tips är att börja läsa innehållsförteckningarna och välja de bättre alternativen som inte har för långt innehåll och där socker inte finns med eller kommer i slutet  på listan. Både juice och yoghurt är typiska sockerfällor, välj hellre ägg, vatten, kaffe, fröknäcke tex till frukost.

 • Dra ihop ett gäng vänner, utmana varandra. Tex den som fått ihop flest träningstimmar/pwtimmar på dessa veckor blir bjuden på en middag/spadag av resten av gänget. Det blir dessutom som en belöning för alla. Ha gärna en egen chatt där ni peppar och utmanar varandra.

 • Vardagsmotion är viktigare än man tror, ta alla tillfällen att ta en promenad, ta alltid trapporna eller cykla till butiken/jobbet. Alla dessa små medvetna val gör stor skillnad.

 • Ta hjälp av appar/böcker/Youtube för att hitta tillexempel bra cirklar att köra hemma eller på gymmet när fantasin inte finns. Låt dig även inspireras av hälsosamma kokböcker eller matbloggar, maten ska smaka gott och vara hälsosam, det ena utesluter definitivt inte det andra.

 • Skapa vanorna nu som håller hela semestern, sov ut, drick en kaffe i solen, ta en pw och ät sen din frukost ute. Sommaren är en underbar tid att vara aktiv, träna ute, cykla, promenera, simma, springa, det kommer synas på dig att du strålar, mår bra och njuter av livet. Framförallt, du kommer känna av det själv. Det är aldrig försent att börja leva livet precis så som du vill att det ska vara.

Heja oss

XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Jag är på ! Efter snart 8v i vår spanska semesterboende har det åkt ner alldeles för mycket skräp i min mage . Hehe . <3

 2. Ellinor

  Bra tips! Följer redan ganska många av dem, men tränar inget förutom promenader/PW/trädgårdsarbete. Men det är för att jag har haft så fullt upp med min ettåring och studier! Men på fredag tar jag äntligen examen woho 😀

 3. Malin

  Hejsan! Tack för tipsen! Lite nyfiken hur du gör under ledigheten på Gotland? (Har också sommarställe där) nåt speciellt gym? Yoga? Eller annat tips?

 4. Selena

  Så bra tips. Kan du inte skriva vilka appar du själv tycker om. Bra tips på kvälls snacks. Blir alltid hungrig på kvällen men så svårt o veta vad man ska äta. Brukar ta äpple men somnar alltid hungrig. Hehe

  1. Malin

   Hejsan! Tack för tipsen! Lite nyfiken hur du gör under ledigheten på Gotland? (Har också sommarställe där) nåt speciellt gym? Yoga? Eller annat tips?

   1. nadjamayr
    nadjamayr

    På Gotland går jag mest pw eller cyklar men har även lite enkla redskap så att jag kan köra cirklar själv 🙂
    I sommar tänkte jag testa yoga och core på Stelor 🙂

  2. nadjamayr
   nadjamayr

   Tack :):)
   Jag använder inte själv så mycket appar, har ganska mycket kunskap inom träning då jag kört med pt en hel del, så har oftast inspiration. Och gällande kost så kollar jag mest i böcker, älskar hälsosamma kokböcker 🙂

   Kan ge två tips:
   1. Dra ner på allt socker och kolhydrater. De kommer få bort det där suget 🙂
   2. Satsa på något proteinrikt tex, en avokado, nötter, lite ostar, fröknäcke med ost eller kalkon tex.

   Hoppas du fick lite tips <3

stats