nadjamayr

Nadja Mayr

Så klär jag Nora i vinter

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Babyshop.se

God morgon fina du,

En kylig men vacker morgon, Nora sover gott ute i vagnen och det ser så himla mysigt ute.. Jag jobbar lite och tar en kaffe innan vi ska iväg på lite ärenden. Börjar äntligen känna mig lite friskare.. Så skönt.

Här kommer äntligen ett inlägg om hur jag klär Nora i vinter. Vi har ju först och främst en åkpåse från Uppababy som kommer från Babyshop, den är himla bra. Utöver det har vi satsat på en vinteroverall, kunde inte låta bli den söta från Livly, så himla fin är den. Även mössan kommer från Livly. Framförallt satsar jag på lager på lager de kyliga dagarna. Stickade sockor, stickad tröja och stickade byxor över ett bomullslager. Mina stickade favoriter hittar jag från FUB. förutom att de gör väldigt användbara och sköna plagg är de himla söta också. Så sockor, mössor och andra stickade plagg kan jag verkligen rekommendera från dom. Nora har också ett par UGG om hon inte ligger i vagnen där har hon sockor i åkpåsen.

För riktigt kyliga dagar tänkte jag köpa en mössa som täcker både nacke och hals, funderar på denna fina i ylle. Tänkte nog beställa en heldräkt i fleece som denna också, till kyliga dagar. Perfekt i vår också att ha i åkspåsen bara som den är.

Jag köper alltid lite stora strl, tycker det är så himla trist om de växer ur allt för fort. Dessutom behöver de inte kunna röra sig så mycket när de är så små. Vill att plaggen håller ända fram till i vår. Skor ska vara lite stora under vintern för att få plats med sockor och de håller värmen bättre både när det kommer till kropp och fötter när det finns lite utrymme för luft.

Hoppas ni fick lite svar på era frågor, lämna gärna en kommentar annars. 

Kram N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats