nadjamayr

Nadja Mayr

Så klär jag Nora

Inlägg innehåller annonslänkar i sammarbete med Babyshop.se

God kväll <3

Hoppas du haft en fin dag. Jag har precis fixat håret, lagt fram kläder och packat väskan inför imorgon och sitter nu med det sista jobbet. Har ju båda tjejerna hemma fredagar och då gäller det att föreberda lite då jag vill lägga all fokus på dom. Ser fram emot en mysig frukost i stan med dom, fina tjejer och Loppigänget. 

Får så mycket frågor om hur jag klär Nora nu när det börjar bli kyligare och vad hon har på sig i vagnen.

För det första har jag en grym åkpåse från UPPA baby som jag älskar, den tål verkligen kyla och hon ligger mysigt inbäddad i den. Nu innan det blivit speciellt kallt så behöver hon inte ha mycket alls på sig i vagnen.

Men som grund har hon plagg i bomull, pyjamas eller boddy och byxa. Sen brukar hon ha en mössa, gärna fodrad så den står emot vind, gillar modellerna som går ner lite över öronen, som denna. En heldräkt över, kanske i något mjukt gosigt material eller fleece. Gillar heldräkter med fötter å luva men annars har jag stickade sockor. Jag använder alltså varken jacka eller skor. Utan bara mjuka sköna plagg. Kyligare dagar har jag en fodrad heldräkt och ev något stickat mellanplagg.

Har använt denna mysiga heldräkt från Kuling, kostar endast 299:- och så mysig. Och när det kommer till stickat gillar jag märket FUB,  både fina mössor, sockor, vantar och klädesplagg. Älskar.

Hoppas ni fick lite hjälp. annars får ni bara fråga.

Kram och natti vänner <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats