nadjamayr

Nadja Mayr

Så redigerar jag mina bilder + före och efter

God kväll vänner, 

En av det vanligaste frågorna jag får är vilken kamera jag använder och hur jag redigerar mina bilder. Så tänkte dela med mig av det.

  • Jag använder denna Olympus kamera, det är den absolut bästa jag testat, så himla smidig, bra och enkel att använda. Den perfekta bloggkameran  om du frågar mig, med inbyggt wi-fi, så enkelt att använda och fungerar överallt.
  • Jag använder appen VCSO och filtret A5, du måste ladda ner det men det är gratis. Sen brukar jag ljusa upp lite, dra ner temperaturen lite och ev justera mättnad och skärpa.
  • Jag lägger sedan upp bilden på insta, ibland använder jag filtret Ludwig, då drar jag ner det till ca 40 %. Om det behövs ljusar jag upp ytligare och justerar temperaturen, gillar kalla ljusa bilder med kontraster.

Taadaa.. några före och efter bilder:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats