nadjamayr

Nadja Mayr

Så ser min kost ut, morgon till kväll.

Hej snygging, 

Sitter på ett mysigt fik, dricker te och jobbar. Hollie leker med sin farmor sålänge. Så perfekt att kunna få lite effektiv tid en gång i veckan och samtidigt låta Hollie busa med Farmor och Farfar. 

Har fått lite frågor om hur en dag kan se ut när det kommer till kosten. Så tänkte dela med mig. Så här såg det ut igår: 

Jag vaknade vid 6.00 och drack då vatten och en nocco före träningen. Och vatten under passet. 

När jag kom hem åt jag frukost, runt 8.00. Två kokta ägg, två proteinbröd med Philadelpia, kalkon och avokado. Ett stort glas vatten till detta. Äter lite större frukost de dagar jag tränat. 

Till lunch blev det sen en tacosallad. 


När Hollie sov blev det en kopp kaffe och en ruta mörkchoklad. Älskar denna med mintsmak. 

Då vi åt en sen middag åt jag lite oliver och Parmaskinka till ett glas vin F serverade mig då jag hade sån hemsk nackspärr. 

Till middag gjorde vi denna magiskt goda Poke bowl. Så magiskt god. Hittat receptet inne hos 56kilo, länkat i tidigare inlägg. Fille hade ris i sin men inte jag. Jag la till mango och koriander också. Detta är hälsa om ni frågar mig. Gott, färgglatt, nyttigt, fräscht och precis min smak.


Försöker dricka mycket vatten under dagen också. Skulle säga att detta är en ganska typisk dag för mig, men kan dela med mig av lite fler dagar så ni får en bättre bild. 

Hoppas ni fick svar på era frågor. Annars är det bara att lämna en kommentar. 

Puss&kram 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Suzina

  Jag beundrar verkligen dig! Du är alltid fräsch och pigg dessutom tränar du! Sover du inte under dagarna? Med tanke på att du vaknar kl 6:00am .. jag sover lite senare än min son typ vid kl 12 men när jag vaknar kl 7 är jag fortf trött så jag brukar sova ca 30-45min under dagen.. 😴
  En annan fråga: undviker du ris totalt eller var det bara igår?

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Men fina du, tack snälla vad gullig du är. Nej jag sover aldrig på dagarna, har jätte svårt för det. Men däremot går jag och lägger mig tidigt, oftast mellan 9-10. Så får tillräckligt sömn oftast och annars dricker jag kaffe i mängder haha.
   Träningen är min bästa medicin mot trötthet, jag har lärt mig att älska det så för mig är det lyx att hinna med det 🙂

   Jag undviker ris nu i fyra veckor för att jag vill kicka igång och toppa formen, alla snabba kolhydrater tar jag bort. I vanliga fall kan jag äta det då och då 🙂

   kram <3

stats