Nadja Mayr

Så är semestern med barn egentligen..

Nu är vi hemma igen efter mysiga dagar på landet. Vi har verkligen haft magiska dagar.. alltså med magiskt menar jag inte perfekt. Utan precis så fint det kan bli med två små gulliga, bestämda, förkylda älsklingar. Haha och helt ärligt känner jag mig nog tröttare idag än innan vi åkte, 

Det är ju lixom en hel del gnäll, råddande, trots, kaos, stök, blöjbyten… mellan allt mys. Och inte massa vila som man är van vid att semester innebär. Allt tar längre tid än man tänkt sig och tiden går alldeles för fort. Vi hinner aldrig med allt vi vill, det är rutiner som ska hålls, matas, natta, leka, underhålla.. det går ju lixom i ett och är inte alls bara att gå långa promenader, ta en kaffe i sängen när man vaknar, ligga och dra sig, sitta på uteserveringar, äta långa luncher eller dricka vin i soffan med en bok.. Det är egentligen ganska långt ifrån det 😉 Och om man tycker att mycket av det där man såg som semester försvann när man fick sin första lilla, så blir det inte direkt mer av det när man har två små älsklingar..

Men det är precis som det ska vara och någonstans är det ju himla härligt det. Och jag tänker att för varje utmaning så lär man sig något nytt.. Både vi och barnen. Sa det till mannen, när vi inte hann allt vi ville denna gång, att tänk att vi har kvar allt det här sen, att nästa sommar går Nora, att om ett par år kan vi gå upp ta en kaffe, öppna altandörrarna och lägga oss i sängen igen, att var sak har sin tid.. Och jag tycker att den tanken är himla fin. Försöker verkligen njuta av allt vad livet innebär just nu, påminner mig om att vi kommer sakna varje fas och njuter av tanken på allt vi har framför oss.

Älskar ihjäl mig när jag ser på mina små på mim favorit plats i världen. Även om dom gör semestern mer till ett heltidsjobb, dygnet runt 😉 ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ninna

  Åh kan tänka mig. Man ska ni sänka kraven helt om en ”normal” och avslappnad semester.. det blir först om några år man kan luta sig tillbaka. Längtar! Tills dess, att ha en bebis är 1, att ha 2 är som att ha 20…
  <3

 2. Sofia

  Hur har du redigerat den översta bilden ”selfie i bilen” och dem två på dig ”helkroppsbild vid stranden”? Sååååå fina verkligen!! ???

 3. Lotte

  Haha jag tänker med – om några år! Jag har ett barn som har adhd och idag har jag kämpat med utbrott så nu är jag helt slut. Imorn åker de stora till sin pappa och jag kan pusta ut tills de kommer nästa gång. Jag tänker med om några år, då kaaaanske det är mildare. Kramar och kämpa på 😉
  https://lotte4.blogspot.se

stats