Nadja Mayr

Semesterlivet med barn

God kväll fina du ❣️

 • Barnen har precis somnat och jag har krupit upp under en filt i soffan. Solen skiner men den där riktiga värmen längtar jag fortfarande efter.
 • Idag blev det iaf lite strandhäng, lunch i solen och sen ett stopp i Katthammarsvik där vi fikade och köpte med oss rökta räkor från rökeriet. Kvällens middag. Inte mycket slår det. Det enkla. Att duka fram räkor från ön. Lite aioli. Ett iskallt glas rosé och mysa med mannen. Älskar maten i huvud taget på sommaren, det sociala i att grilla, äta ute, duka upp plock, de enkla. Men också de fräscha, de färska råvarorna. Primörer. Sallader. Skaldjur. Och att man lagar mycket tillsammans och verkligen umgås kring maten. Utan stress.
 • När vi kom hem åkte mannen och spelade golf och jag passade på att ta barnen på dagens pw till golfklubben. Den ligger precis vid havet och på gångavstånd från oss. De fick middag där och havet var alldeles vindstilla och så vackert. Stilla är mer än man kan säga om våra små vildar, phju.
 • Trots semester går det i ett. Men det är som det ska vara och i det ofta härliga kaoset är det ändå mest underbart. Mycket ligga och läsa i en solstol blir det dock inte. Men vi försöker göra det finaste vi kan för alla så att alla får tillfällen att njuta, mest tillsammans men av lite eget också.
 • Tjejerna har verkligen hittat varandra så mycket den senaste tiden, leker, skrattar och är så fina mot varandra. Vill väcka varandra och sover gärna tätt ihop. Det är som om de kommit varandra närmare här under semestern. Och det är fint att se hur Hollie uppskattar varenda liten utflykt nu, vill aldrig gå hem och riktigt strålar när hon får leva semesterlivet.
 • Hoppas ni njuter av lediga dagar..
 • Massa varma kramar❣️❣️❣️
 • Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer

  Lämna ett svar

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

   Skulle vilja fråga vilka dina favorit ostar/chark är? Behöver lite nya tips då vi alltid köper samma när vi ska äta det. Hade varit roligt om du ville tipsa om dina favoriter,

  2. Elin

   Måste bara skriva och berätta hur bra man mår av att läsa din blogg. Så fantastiska bilder och inspirerande texter. Men måste nog ändå säga att det är den genuina kärleken till familjen, ärliga livet som småbarnsföräldrar som gör mig så otroligt varm av att läsa. Man får en så fin, äkta och lugn känsla av att komma in här ❤️ Tack för att du delar med dig av livet och fortsätt sprida den fina kärleken som du gör!

   1. nadjamayr

    Åh finaste du, du anar inte hur glad du gjorde mig nu ???
    TACK TACK TACK, dom orden bär jag med mig ??❣️❣️❣️

  stats