Nadja Mayr

Shout out to woman that raise business and babies

Hej fina,

Vill bara kika in och lyfta alla mammor där ute, som gör karriärer och tar hand om sina små. Det är inte lätt alltid, hur man ska prioritera och vad som är viktigast just då. Man vill vara en närvarande och engagerad mamma. Men också självständig och en förbild på så sätt att man vågar satsa på sina drömmar.

Som säkert många andra så undrar jag ibland hur andra får ihop det. Och precis som jag tror jag att många andra kämpar därute. För att få ihop det, för att hitta balansen, för att hinna med, för att leva i nuet och njuta av det.

Jag försöker ha all fokus på Hollie när hon är vaken, vi hittar på mycket och det är full fart dessa stunder. Men ger henne också tid att roa sig själv, vilket jag tror är nyttigt för henne. Då passar jag på att göra måsten. Och när hon sover försöker jag hinna med allt annat. I snitt sover hon 45 min på dagarna. Första stunden behöver jag för att bara vara, ta en kaffe och njuta av den. Resterande tid gälller det att prioritera haha, göra sig iordning, hänga tvätt, städa, fakturera, fota, skriva inlägg osv. Haha någon som känner igen sig?

Det är långt ifrån alltid jag hinner med allt jag vill eller planerar, men försöker ha inställningen att tiden med Hollie är den absolut viktigaste och den tiden kommer inte tillbaka. Så har inte annat hunnits med pga det, så är det helt okej.

Jag tycker att jag mer och mer hittar en balans och rutiner. Och oavsett om det ibland innebär att göra avkall på annat så älskar jag livet som mamma, det är utmanande, hektiskt, ett dygnetrunt jobb och innebär ibland att man får välja om hemmet eller en själv ska få bli helg fin, men ändå är det, det överlägset bästa som hänt mig på så många plan.

Så till alla mammor där ute, kämpa på, njut och var stolta, VI är magiska ❤️

 

IMG_4066

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats