Nadja Mayr

Sjuk mamma men så tacksam

Hej fina ni,

Igår hade jag och hon en heldag tillsammans med shopping, julpynt och lunch. Och trotts att jag hade och har hög feber och att det är rätt kämpigt att ta hand om ett vilt litet charmtroll hade vi så mysigt och jag kan inte låta bli att tycka att det är smått magiskt att få ha en mor och dotter dag. Känner mig så lyckligt lottad, både för här och nu men också för framtiden, så många mor och dotter dagar vi ska ha. 🙂

 

IMG_6349Hollies kläder kommer från Livly. Så söta!

IMG_6355 IMG_6364

När mitt lilla hjärta hade somnat njöt jag av egentid och massa gott, så mysigt.

IMG_6368 IMG_6371 IMG_6372 IMG_6373 IMG_6374 IMG_6375

Mina underbara fynd från andra dagen på Livly outlet. Byxdressen, hur söt? Älskar allt.

IMG_6381 IMG_6383

Och så var klapparna inslagna ❤️

Hollie träffade söta Mila på outleten, så glad nöt mina fina följare tar sig tid att säga hej.

Fin söndag underbara ni!

Processed with VSCO with a5 preset

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats