nadjamayr

Nadja Mayr

Skin care

I annonssamarbete med Yves Rocher

Hej mina vackra <3

Hoppas ni mår fint! Jag tänker att vi ska prata lite hudvård, just vid temperaturskillnader så som nu när det går mot kyligare och blåsigare klimat, så brukar huden behöva lite extra kärlek. Iaf är det så för mig min hy blir ofta känslig och torr och därför har jag valt ut en väldigt snäll serie för känslig hy med mycket fukt. Naturlig och botanisk skönhet som är lugnanade och återfuktande.

 

Så stolt över detta samarbete med Yves Rocher som dels värnar om vår miljö, vår hy och som tack vare att de är så prisvärda är tillgängliga för många. I alla Yves Rochers butiker kan du få en gratis och högteknologisk hudanalys för att få skräddarsydda råd just för dig. För bäst resultat är det också viktigt att anpassa hudvården efter säsong vilket dom också kan hjälpa dig med. Just nu får du dessutom 3 för 2 både i butik och på hemsidan på all hudvård.

 

 

Mina varje dag favoriter.. Rengöring och fukt från serien Sensetive vegetal ” Sigesbeckia orientalis används i serien och det är en medicinalväxt från Madagaskar. Växten är sedan länge känd för sina välgörande effekter på känslig hud. Den fungerar som en skyddande barriär mot yttre angrepp och ger huden omedelbar lindring.”

 

 

Upplever verkligen att min hy mår så himla bra just nu, inga rodnader och mycket glow…

Min rutin morgon och kväll:

  1. Jag tvättar hela ansiktet med rengöringsmjölken, masserar in i cirklar och sköljer med ljummet vatten.
  2. Ansiktvattnet applicerar jag med en en bomullsrondel och tvättat av ansiktet, det lämnar en väldigt ren och mjuk känsla och du får bort de där sista resterna.
  3. Ögonkräm är något jag inte använt tidigare men oj vad jag har missat, ovärderligt för denna trötta mamma. Smörjer i områdena runt ögonen men inte för nära, för attt ge extra näring och släta ut.
  4. Serum, smörjer i resterande ansikte. För att skydda huden extra. “Omedelbart återfuktande högkoncentrerad formula som ger intensivt skydd för extra känslig, torr och stramande hud! Denna lättflytande produkt dämpar känslor av obehag och skyddar mot yttre påfrestningar. Tack vare den lufttäta flaskan behövs inga konserveringsmedel.”
  5. Ansiktskärm, aslutar med denna sköna kräm i hela ansiktet och hals.

 

 

Varm kram N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats