nadjamayr

Nadja Mayr

Smink och hudvårdsfavoriter i höst

Inlägg i samarbete med Yves Rocher

Till hösten faller jag för lite varmare toner, det gäller inredning, mode och skönhet. Jag som alltid har en lite beige ton på läpparna väljer en varmare beige ton och en naturlig bas med lite vamrt och guldigt glow. Den friska luften ute och alla de vackra fägerna gör att jag gärna håller mig till en naturlig, mjuk och fräsch look tillsammans med stickade tröjor och mycket tid ute.

Min hy blir alltid känsligare under hösten, vet inte om det är för att klimatet ändras och man går från värme, lugn och mycket sol till en kyligare och stressigare period oftast. Så denna höst har jag valt en nu hudvårdserie anpassad för känslig hy och som ger mycket fukt. Jag använder både krämen, rengöringsmjölken och ansiktsvattnet morgon och kväll. Denna lugnande, omedelbart återfuktande serien dämpar och motverkar rodnader. Den milda, sköna formulan minskar hudens relativitet för en behagligare känsla och en jämnare hudton.

I sminkväg väljer jag en lätt bas, vissa dagar använder jag bara denna primer som ger lyster och när jag lägger lite mer smink (inte alls för ofta haha) så använder jag denna lätta Foundation som ger en jämn hy med fin lyster utan i min mening täcka för mycket. Naturlig och skön formula. Applicerar med denna borste vilket jag älskar, absolut bästa när man använder foundation tycker jag.

Sen använder jag mascara, denna highligter och då den varmare tonen oftast nu till hösten och detta solpuder som jag med stor borste använder i princip hela ansiktet. Sist ett varmt / beige läppsift och denna mascara för ögonbrynen, äääälskar den, bästa och så enkel att få till fina bryn med. Varma mjuka toner. Naturligt och lyster.

Bästa naglacket som håller och ger naturlig svag rosa ton. HÄR

Så mycket fina favoriter som känna bra för hy och miljö. Fina i badrummet med vilket jag älskar. Med koden nadjas19 får ni 20 % på alla produkter som inte redan är nedsatta. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Varma kramar,

Nadja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. nadjamayr
      nadjamayr

      Tack snälla du, just nu är mina favoriter när det kommer till BUS produkter de från Ida Warg, jag använder moussen med handske ca 1 gång i veckan och lite oftare i ansiktet 🙂 kram <3

stats