nadjamayr

Nadja Mayr

Snäll hudvård och mysigaste rutinerna

I annonssammarbete med CCS

Har det någon gång känts viktigare än sen man fick små med ekologiska och naturliga produkter? Den mjuka hyn på de små är ju det gosigaste som finns, men den är också så känslig. Det känns skönt att kunna göra ett tryggt val som tar hänsyn till barnens bästa samtidigt som produkterna värnar om miljön, förpackningarna är söta och tilltalar barnen samt att de inte kostar för mycket.

Hollie älskar serien Bamse by CCS och de bridrar till en mysig badstund här hemma. Vi pratar om de olika figurera och hon vet i vilken ordning de ska tas. För mig är det viktigt att göra dessa rutiner som ska göras nästan varje dag till mysiga stunder och samtidigt veta att produkterna vi använder är snälla mot barnens hy.

Hollie älskar att bada och vi gör gärna det lite extra mysigt med blommor i badrummet, laddar med pyjamas, krämen från CCS att smörja in oss med efteråt och lite välling framför en film i soffan. Tända ljus, lite frukt och något gott att dricka, lite spa med min stora tjej.. Ett sätt att varva ner.

Något jag verkligen längtar efter och som är sommar för mig är att tvätta sig i havet när vi är på landet. Finns inget bättre efter en morgonpromenad eller gå ner på kvällen när det är som skönast i vattnet… Ser så fram emot att föra vidare detta minne till Hollie, något hon kopplar ihop med sommaren. Då dessa produkter är naturliga och miljöanpassade är de perfekt att plocka ned i strandväskan tillsammans med en mysig morgonrock och varför inte lite frukost?

Då vi har ett varierat klimat med fyra underbara årstider, innebär det att vi behöver ställa ännu lite högre krav på de produkter vi använder. Torra fläckar är vanligt på barn så produkter som inte torkar ut och att alltid smörja in efter badet är något vi prioriterar, extra viktigt nu sommartid då de badar i princip varje dag..

Även förpackningen värnar om miljön då den innehåller mer än 10 % naturligt trä, det ger den en spännande struktur och ett riktigt snyggt utseende.

Du kan bland annat hitta hela det underbara sortimentet  HÄR.

Har ni några mysiga rutiner vid badning av era små? 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats