Sommarkänslor en vardag | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Sommarkänslor en vardag

Inlägget innehåller adlink till Elgiganten

God morgon vännen 🙂

Hoppas din dag startat fint, mannen lämnar tjejerna och jag har satt igång med jobb sen ett tag tillbaka. Lika skönt som det är att få en hel jobbdag vilket jag verkligen behöver, lika mysigt ska det bli att få hem dom igen 🙂

Även kvällarna är ju alldeles ljuvliga just nu. Igår tände vi vår nya tenderflame, så mysigt sken som vi njöt av både ute och sen när vi flyttade in 🙂 Den är säker då den bara tänds i kombination av denna Helt fritt från sot och lukt.

Så härliga mornar nu när värmen är tillbaka och man kan få vara ute en stund innan lämning, våra tjejer vaknar ju ofta tidigt och nu i början vill vi inte lämna Nora för tidigt så vi har ett par lugna timmar ihop innan vi startar dagen på riktigt. Så mysigt att få sätta på dom sommarkläder och ge dom en stor kram som doftar solkräm innan de går (läs Nora åker vagn och Hollie sparkcyklar) till förskolan, älskar att de trivs, den känslan är så viktigt (vi har även upplevt perioder när det inte varit så och vet precis hur tungt det är). Tänk när man får uppleva deras skolavslutningar, så häftigt!

På tal om sommar, ska verkligen försöka få lite tid ute idag i det underbara vädret. Kanske lite jobb men tänkte även köra dagens yoga på altanen. Sen ska jag iväg på lite jobb och ett event.

Ha en fin dag nu vännen,

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag har nyligen börjat läsa din blogg så du kanske har svarat på denna fråga förr men vart har ni fått vägg avskärmarna ifrån? Jag skulle behöva en liknande lösning.tack!!

Annons
stats