nadjamayr

Nadja Mayr

Sommarläsning

God kväll vännen ❣️

Nattat två väldigt trötta barn och tänkte smart själv hoppa i pyjamas, poppa lite popcorn och se Younger och Sommar med Ernst. Typ det enda jag tittad på sommartid. Repris på denna kväll fast i sängen, utan bubblet & byta chark mot popcornskål haha 😉

Annars föredrar jag alla gånger en kvällspromenad, fixa i trädgården (finns det ens något mer harmoniskt?), en lång middag eller att krypa upp med en bok. Älskar att läsa och har alltid gjort, tycker det är så sjukt mysigt att fastna i en riktigt bra bok.

Dessa har jag beställt till i somnar, får se om jag hinner med alla, med små blir det ofta inte lika mycket läsning som man önskar, men ser så i fram emot att unna mig kvällar på altanen med ett glas vin, en filt och en bok när barnen somnat.

Just nu läser jag Arvet efter dig, så har uppföljningen till den, har läst Åsa Hellbergs alla tidigare böcker och tycker de varit väldigt mysiga. De två andra är Irländska feelgood böcker, som jag älskar! Bästa! Har läst de tidigare från samma författare, det var flera år sen nu men då älskade jag dom, så ser fram emot dessa massor & hinner jag inte med dom så ska jag njuta av dom i höst 🙂

Boken Glad har jag hört mycket om, älskar personlig utveckling och att hela tiden jobba med mig själv, mina tankar och älskar att bli inspirerad. Så ska bli kul att läsa denna.

Sen har jag beställt lite böcker om hälsa/mat för de är också en favorit, tar det i ett eget inlägg.

Hoppas ni fick lite inspiration och har du någon favorit sommarläsning kan du väl tipsa i en kommentar? ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Älskar boktips då jag älskar att läsa. För mig ett sätt att komma ner i varv och minska stressen. Tack för tipsen och tipsa gärna mer framöver :).

stats