nadjamayr

Nadja Mayr

Sommarprat och dukningar

Inlägget innehåller annonslänk till HM

Hej goding 🙂

Hoppas dagen varit fin! Jag har fixat med rekvisita och planerat fotograferingar av samarbeten och lite annat. Hittade massa fint på Hmhome till dukningen och till bra priser. Älskar tallrikarna i stengods som blir så snygga att lägga upp på men också att stapla på öppna hyllor. Linneduk, linneservetter, ljusstakar och salladsbestick i trä. Allt i vita och beiga toner.

 

Bland det finaste med att vara tillbaka i vardagen för mig är rutiner, jag mår himla bra av det och min kropp behöver få tiden i rörelse och träning som jag väljer att inkludera i min vardag. Alltid 30 min promenad och 10-15 min yoga på mattan. Jag mår så bra av det och det är min bästa medicin mot det mesta. Gym/styrketräning är också något jag älskar och ser till att få in 2-3 gånger i veckan. Jag behöver detta för att få bra, för att min kropp ska fungera, för att huvudet ska kännas glatt och för att få energi.

Tänkte passa på att njuta av några sommarprat under mina promenader nu när jag går själv (går ofta en extar sväng när jag är påväg hem efter lämning). Det absolut bästa jag hört hittills är Anders Hansen, som jag verkligen önskar att varenda en ska lyssna på <3 Fick också massa tips när jag ställde frågan på instagram om vilka jag inte får missa så här kommer dom:

 • Stina Wolter
 • Isabella Löwengrips
 • Carina Bergfeldt
 • Madeleine In Hwa
 • Fares Fares
 • Caroline Farberger
 • Magnus Ranstorp
 • Adam Pålsson
 • Molly Sanden

Stina Wolter var de sommarprat allra flest tipsade om, så ska blir fint att lyssna på det. Idag valde jag Isabellas och gillade det!

Nä nu ska jag hämta hem barnen. När de somnat ska jag överraska mannen med en liten hemmadejt, kräftor, ett glas vitt och tända ljus, det är ju ändå lillördag 😉

Kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bella

  Hej! Så mycket fint nu och älskar dem bruna mjuka tonerna. Får man fråga vart dina beige mattor kommer ifrån, såg att du hade 2 olika på bilderna?

stats