nadjamayr

Nadja Mayr

Sömn och vintertid

God morgon <3

Alltså det här med vintetid, inte jätte glad över den med små. Nora och jag har varit uppe sen 3.40, egentligen 4.40 vilket också är på tok för tidigt. Försökte natta om henne i 1,5 timme men sen gav jag upp. Bestämde mig för att göra det bästa av morgonen, tände massa ljus och bryggde en stor kanna kaffe.. Sömnen är verkligen inte på topp just nu, hade aldrig det så här med Hollie. Och börjar känna mig väldigt slut. Längtar så efter att få sova mer. Men försöker påminna mig om att det vänder tillslut, det är en kort period och man klarar det. Någon mer som fått gå upp extra tidigt idag?

Mitt fina blombud från världens bästa Elle och Sleepo piggar upp denna trötta mamma 💕

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Ja, man kan ju bra rutiner o annat och försöka men vissa barn hittar sömnrutierna lite senare. Tror att man inte kan göra så mycket än vänta ut. Du haft lyxigt med Hollie o Nora med första tiden! Hoppas det vänder snart, det har ju inte varit så ändå hela tiden som tur är!

  Men tiden hjälper till!

 2. M

  Ja, man kan ju bra rutiner o annat, men vissa barn hittar sömnrutierna lite senare. Du haft lyxigt med Hollie o Nora med första tiden! Hoppas

  Men tiden hjälper till!

 3. M

  Ja, man kan ju bra rutiner o annat, men vissa barn hittar sömnrutierna lite senare. Du haft lyxigt men Hollie o Nora med första tiden!

  Men tiden hjälper till!

 4. Penny

  Lider med dig verkligen & du är inte ensam. Fastän de tycks bara finnas andra barn & föräldrar som sover gott om nätterna …. Och gärna berättar det för en när man själv är mitt uppe i kaoset.

 5. Sara

  Åh lider med dig! Det här är första året som vi inte märkte av det på samma sätt som tidigare år då vi också fått gå upp innan 04… I år vaknade båda barnen 06.30 och dom är nu 4,5 år och 2 år och 3 månader.
  Men usch det är inte alls kul när man är mitt uppe i det där med dåliga nätter och tidiga mornar ❤️

 6. Emelie Persson

  Är inget större fan av det här med att ställa om klockan. Speciellt inte nu med två småbarn, de struntar fullständigt i vad klockan är. Vi klev upp 03.45, respektive 04.20. Halleluja. Härlig morgon ;). Tur solen skiner ute så man får lite glitter i själen idag ;).

 7. Sofia

  Det blir bättre de där med sömnen! Mitt andra barn vakna 4-5 på morgonen hela första året och därmed väckte storebror så varje morgon va de griniga barn men så hände nått i sommras och lillebror börja sova längre och nu får vi sova till 6.30-7 varje morgon och oftast glada barn på morgonen! Så håll ut första året är värst sen blir de lättare på alla sätt och vis❤️

 8. E

  Har det exakt samma nu med mitt andra barn som är 8 månader, det går upp och ner men kring den åldern Nora är i va det katastrof. Nu är det dock sjukdomar som lett till 3 sjukhusvistelser på en månad med henne som gör sömnen rent av kass. Men som du säger man klarar det och det är en kort period. <3

 9. Amanda

  Fy vad jobbigt med så tidiga mornar! Hur blir skillnaden om Nora skulle sova kortare på dagen, typ 1 h istället för 2 h?
  Min son har aldrig sovit mycket på dagen och tar igen det på nätterna istället! Visst, dagarna blir väldigt intensiva men jag personligen tycker att nattsömnen är mer värd!

stats