nadjamayr

Nadja Mayr

Somnar med ett leende på läpparna 

Hej fina ni,

Ska alldeles snart krypa ner i sängen och kolla lite skam. Har varit gräsänka hela dagen då mannan varit på svensexa så jag och Hollie har passat på att mysa lite extra och fått kvalitetstid med mamma/mormor.

Redan vid frukost kom mamma hit, sen åkte vi till stan, shoppade lite, lunchade på Sturehof och kikade i lite fler affärer. Sen åkte vi hem till dom och där sken solen, vi har bubblat, gått barfota och grillat. Det känns som att sommaren är här nu. Hollie älskade att bada, plaska och har verkligen njutit av att ha fått vara ute hela dagen. Att sitta still på en restaurang nu när hon lärt sig att gå är däremot ingen hit 😉 Och i butikerna vill hon helst gå runt själv och känna på precis allt. Haha fullt ös men hon är ju så himla rolig och go just nu, underbar ålder.


Älskar att hon älsksr att bada. Vet inte om det har att göra med att vi badat mycket med henne och varit mycket på badhus, men tycker det är så mysigt.

Alltså Hollies baddräkt, smälter! Vill också ha. Den kommer från Livly.

Nybadad nakekfis. Finns det något gosigare?

Min klänning kommer från Stylelevel.

Att få vara ute hela dagen.. min solstråle, varit så himla glad. Till och med vid nattningen. Hon somnade nog med ett leende och hoppas hon får drömma sött om allt mys vi gjort.

Ser så mycket fram emot denna sommare med henne, min lycka 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats